Caffitella avaa uuden kahvilan Kauppakeskus Sokkarin toiseen kerrokseen

Jyväskylän keskustaan saadaan täydennystä kahvilavalikoimaan, kun kun Caffitella avaa uuden kahvilan kauppakeskus Sokkarin toiseen kerrokseen keväällä 2020. Kahvilan reilun 140 neliön tilat sijoittuvat keskeiselle paikalle kauppakeskuksessa. Asiakaspaikkoja kahvilaan tulee noin 60. 

− Caffitella tulee keskukseen laajalla valikoimalla. Valikoimaan tulevat kaikkien Caffitella-tuotteiden lisäksi myös irtojäätelöt, pirtelöt ja erikoiskahvit. Lounaspuolella tarjolla on päivittäin kaksi keittoa sekä annossalaatteja. Uutuutena Caffitella lanseeraa Sokkarilla maailmalla jo suureen suosioon nousseet kuplavohvelit. Uusia työntekijöitä uuteen toimipisteeseen tulemme rekrytoimaan 3−4 henkilöä, kertoo Caffitellan yrittäjä Hannu Liiri.

Caffitella-kahvilan reilun 140 neliön tilat sijoittuvat Kauppakeskus Sokkarin toiseen kerrokseen Kauppakadun puolelle kauppakeskusta, niin ikään keväällä avaavien sushiravintola Itsudemon ja hampurilaisravintola Friends&Brgrs:n läheisyyteen.

Konditoria Caffitella, viralliselta nimeltään Restella Oy, on perustettu vuonna 2008. Vaajakoskelta aloittanut Kahvila-konditoria yritys on kasvanut 11 kahvilaa ja kaksi leipomoa käsittäväksi ketjuksi. Yritys työllistää tällä hetkellä n.60 työntekijää.

Lue lisää

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Käsinpoimittuja kehyksiä

Miltä kuulostaa ajatus siitä, että silmälaseihisi on napattu idea nuudelisopasta, makeasta jälkiruuasta, suolasta ja pippurista tai Helsingin rautatieasemasta? Persoonalliset silmälasit ovat aina olleet Jyväs-Optiikan toiminnan

Lue lisää »