ELÄVÄT NÄYTEIKKUNAT 2022

Koe erilainen teatterielämys, kun teatteri- ja tanssiesitykset valtaavat Ihanien Putiikkien näyteikkunat. Luvassa on elämyksiä laidasta laitaan. Tapahtuma on koko perheelle suunnattu ja maksuton.

Lähde erilaiselle iltakävelylle tai satu paikalle ihmettelemään mitä kummaa näyteikkunoissa tapahtuukaan! Aikataulutetut esitykset alkavat ympäri Jyväskylän keskusta-aluetta perjantaina 30.9. 

18:00 Koto Designmarket – Laukaan Teatteri, Yliopistonkatu 32
18:30 Liivi & Sukka – Kuusaan Kanavateatteri, Väinönkatu 32
19:00 Kukkapalvelu Nooa – Kulissi ry, Gummeruksenkatu 6
19:30 Artlo taidetarvike – Butoh tanssi, Gummeruksenkatu 9

ARTLO Taidetarvikkeen elävässä näyteikkunassa 30.9. klo 19.30 esiintyvät butoh-tanssijat Minttu Esantytär Koponen ja Anthoni Levonsaari! Butoh on alunperin japanilainen tanssiteatterin muoto. Valon kaupungin aikaan taidetarvikeputiikin isot ikkunat tarjoavat erityisen maagista tunnelmaa ja väriä!

20:00 Jyväs-Optiikka – Naissaaren näyttämö, Kauppakatu 5
20:30 Tikkiverstas – Huoneteatteri, Vapaudenkatu 85
18 – 20:30 Dramasto – NONSTOP Parviälytoimisto, Yliopistonkatu 8 (Cygnaeuksenkadun puolella)

Parviälytoimisto on interaktiivinen nonstop esitys. Illan aikana voit käydä pudottamassa Dramaston postiluukusta minkä tahansa mieltäsi painavan kysymyksen, ja parviälytoimiston henkilökunta kertoo sinulle kollektiivisen vastauksensa.

Löydä Elävät näyteikkunat -tapahtuma Facebookista

Tapahtuma on osa Valon Kaupunki 2022 -tapahtumaa ja sen toteuttavat Ihanat Putiikit / Jyväskylän Elävä kaupunkikeskusta ry.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

SEMINAARINMÄEN NUKKETEATTERIFESTIVAALI

Uusi tapahtuma tuo uutta suomalaista nykynukketeatteria Jyväskylään 9.-11.2.2023 Miksi kannattaa tulla nukketeatteriin? Tule ja koe vastaus itse. Ihka ensimmäistä kertaa järjestettävä Seminaarinmäen nukketeatterifestivaali tuo Jyväskylään

Lue lisää »

Kulttuuria kauppakeskuksessa

Tawastilla voit pysähtyä taiteen äärelle 11.-31.1.2023. Kauppakeskuksen suuri PopUp-liiketila on muutettu 24 taiteilijan galleriaksi tammikuun loppuun asti. Max 21 taidenäyttely on joulukuussa samassa tilassa yksityisnäyttelyn

Lue lisää »