ELÄVÄT NÄYTEIKKUNAT 2022

Koe erilainen teatterielämys, kun teatteri- ja tanssiesitykset valtaavat Ihanien Putiikkien näyteikkunat. Luvassa on elämyksiä laidasta laitaan. Tapahtuma on koko perheelle suunnattu ja maksuton.

Lähde erilaiselle iltakävelylle tai satu paikalle ihmettelemään mitä kummaa näyteikkunoissa tapahtuukaan! Aikataulutetut esitykset alkavat ympäri Jyväskylän keskusta-aluetta perjantaina 30.9. 

18:00 Koto Designmarket – Laukaan Teatteri, Yliopistonkatu 32
18:30 Liivi & Sukka – Kuusaan Kanavateatteri, Väinönkatu 32
19:00 Kukkapalvelu Nooa – Kulissi ry, Gummeruksenkatu 6
19:30 Artlo taidetarvike – Butoh tanssi, Gummeruksenkatu 9

ARTLO Taidetarvikkeen elävässä näyteikkunassa 30.9. klo 19.30 esiintyvät butoh-tanssijat Minttu Esantytär Koponen ja Anthoni Levonsaari! Butoh on alunperin japanilainen tanssiteatterin muoto. Valon kaupungin aikaan taidetarvikeputiikin isot ikkunat tarjoavat erityisen maagista tunnelmaa ja väriä!

20:00 Jyväs-Optiikka – Naissaaren näyttämö, Kauppakatu 5
20:30 Tikkiverstas – Huoneteatteri, Vapaudenkatu 85
18 – 20:30 Dramasto – NONSTOP Parviälytoimisto, Yliopistonkatu 8 (Cygnaeuksenkadun puolella)

Parviälytoimisto on interaktiivinen nonstop esitys. Illan aikana voit käydä pudottamassa Dramaston postiluukusta minkä tahansa mieltäsi painavan kysymyksen, ja parviälytoimiston henkilökunta kertoo sinulle kollektiivisen vastauksensa.

Löydä Elävät näyteikkunat -tapahtuma Facebookista

Tapahtuma on osa Valon Kaupunki 2022 -tapahtumaa ja sen toteuttavat Ihanat Putiikit / Jyväskylän Elävä kaupunkikeskusta ry.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Tervehdys Popperilta!

Hei!Olen Anu Rinkinen Popper design yrityksen luova sielu. Popper valmistaa uniikkeja tekstiilejä ja pienesineitä piirtäen ja maalaten luonnonmateriaaleille. Elämäniloiset tekstiilit toteutuvat valmismallistossa ja yhteistyössä asiakkaan

Lue lisää »

Meillä on rekry auki!

Sykkiikö sydämesi Jyväskylän kaupunkikeskustan kehittämiselle? Haluaisitko olla mukana toteuttamassa entistä vetovoimaisempaa Jyväskylää yhdessä alueen toimijoiden kanssa? Jyväskylän sydämessä etsii nyt toiminnanjohtajaa. Yhdistyksen toiminnanjohtajan tehtävässä luot

Lue lisää »