Elokuun viimeinen viikonloppu täynnä tapahtumia

Viikonloppuna kannattaa suunnistaa Jyväskylän keskustaan. Sääennuste povaa pääasiassa poutaa ja ympäri keskustaa tapahtuu monenmoista mukavaa. 

Muotipäiviä vietetään keskustan kauppakeskuksissa ja myymälöissä Etelä-Amerikan hengessä perjantaina ja lauantaina 30.-31.8. Muotinäytökset nähdään Kompassin päälavalla lauantaina klo 11 alkaen. Mukana Muotipäivillä ovat mm. Kauppakeskus TawastKauppakeskus Sokkari ja Kauppakeskus Forum sekä monet muut keskustan yritykset. 

Wine Garden -tapahtuma järjestetään tänä vuonna ensimmäistä kertaa. Luvassa on perjantaina ja lauantaina 30.-31.8. tunnelmallista elävää musiikkia sekä laadukasta viiniä ja ruokaa kauniissa Lounaispuistossa.  

Poliisia pääsee moikkaamaan Aren aukiolla lauantaina 31.8. Poliisin päivä-tapahtumassa. 

Toivolan Vanhan Pihan Tuottajatorin sadonkorjuumarkkinoilta voi tehdä viikonlopun parhaat lähiruokaostokset. 

Persoonallisia tuotteita ja markkinatunnelmaa löytää myös Ruusupuun Syysmarkkinoilta

Lapsiperheille puolestaan on luvassa mukavaa köllöttelyä viltillä satuja ja musiikkia kuunnellen  Cygnaeuspuiston Satupiknikillä la 31.8. 

Kirkkopuistossa Martat opastavat sienien saloihin yhdessä Jyvässeudun sieniseuran kanssa, Sieninäyttely Kirkkopuistossa la 31.8. 

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Väriä elämään ja rohkeutta kokeiluun

Hanna Laakko oli aikoinaan työharjoittelussa häävaateliikkeessä Gummeruksenkadulla ja ihasteli silloin, miten silmiä hivelevä näkymä liikkeen näyteikkunoista avautui Kirkkopuistoon. Nyt vuosia myöhemmin hänellä on oma taidetarvikeliike

Lue lisää »

Mikä on sinun suosikkisi? Äänestä ihaninta ikkunaa!

Jyväskylän keskustan kivijalkamyymälät kisailet jälleen Ihanimman ikkunan tittelistä. Jo neljättä kertaa järjestettävään Ihana ikkuna-näyteikkunakilpailuun osallistuu tänä vuonna 21 Jyväskylän keskustassa sijaitsevaa putiikkia jouluisella näyteikkunasomistuksella.  Kilpailun

Lue lisää »