Harjun iltasoitto ilahduttaa pe 20.3. alkaen

Jyväskyläläisille ja alueella vieraileville jo vuosien ajalta tutuksi tullut Harjun iltasoitto on päätetty käynnistää poikkeuksellisesti maalis-huhtikuun ajalle huomisesta perjantaista 20.3. alkaen. Musiikki kajahtaa ilmoille joka ilta klo 18.00 ja sävelmänä kuullaan kesäilloistakin tuttu Aulis Raitalan ’Laulu synnyinseudulle’.

Jyväskylän legendaarista Harjun iltasoittoa on voinut kuulla normaalisti vain kesäkuukausina ja joulun aikaan tunnelmaa on luonut Armas Maasalon sävelmä Joulun kellot. Nyt iltasoitto päätettiin ottaa käyttöön asukaspalautteiden kannustamana. 

– Jyväskylän kaupungin palautekanaviin on tullut viime aikoina useita yhteydenottoja, joissa on toivottu iltasoittoa kaupungin äänimaisemaan juuri tämänhetkisen tilanteen vuoksi. Myös sosiaalisen median puolella aiheesta on käyty keskustelua. Iltasoittoa toivotaan nimenomaan luomaan yhteisöllisyyttä ja ilahduttamaan arkea. Tutun sävelmän voi mennä kuuntelemaan vaikka omalta parvekkeelta tai avata ikkunan ja jos muutkin niin päättävät tehdä, syntyy herkästi kaupunkia ja sen asukkaita yhdistävä yhteisöllinen ja tunnelmallinen hetki, kertoo Visit Jyväskylän matkailu- ja markkinointipäällikkö Susanne Rasmus.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Taco Bell avasi ovet Jyväskylän Sydämessä

Kävelykadulla on uudenlaista sutinaa, kun kauan odotettu amerikkalainen pikaruokaketju avasi ravintolan keskeiselle paikalle Jyväskylässä. Ketju otti marraskuussa tärkeän askeleen eteenpäin verkostonsa laajentamisessa, kun sekä Tampereen

Lue lisää »

Jyväskylän Joulunavaus 2021

Tervetuloa Jyväskylän perinteiseen Joulunavaukseen keskustaan lauantaina 20.11. Koko Jyväskylän keskusta juhlistaa joulukauden avausta yhdessä! Löydät paljon jouluista ohjelmaa, tarjouksia, tekemistä ja palveluita ympäri keskustaa. 17.15

Lue lisää »