ravintola jyväskylän keskusta

Tässä muutama suussa sulava vinkki herkullisista Take Away -ravintoloista Jyväskylän sydämessä

Vaikka ravintoloihin ei juuri nyt pääse paikan päälle nautiskelemaan, saa monesta keskustan ravintolasta take away -annoksia mukaan. Runsaasta valikoimasta löytyy herkkuja moneen tarkoitukseen – tarjolla niin nopeita lounaita mutta myös usean ruokalajin menuja. Ruoat ovat saatavilla noutoruokana tai kotiin kuljetettuna. 

Versosta kaupungin maukkaimmat keittolounaat

Verso Baarista saat kaupungin maukkaimmat keittolounaat ja runsaat salaatit taatusti tuoreen ja aidon makuisen leivän kera. Tarjolla on arkipäivisin kaksi lounasvaihtoehtoa: maukas keitto tai runsas salaatti, 9,90€. Valinnan vaikeuden yllättäessä voit nauttia myös combon, joka sisältää sekä keiton, että pienemmän salaattiannoksen 13,90€ hintaan. Tiedustele myös kasvissyöjälle sopivaa annosta. Lounas arkisin 10.30-14.00. 

Taikurissa tehdään Street Foodia suurella sydämellä

Ravintola Taikurista saat Street Foodia suurella sydämellä! Herkutellessasi Taikurissa tuet samalla myös muita kotimaisia toimijoita. He käyttävät annoksissa mm. Pirjon Pakarin, LiepuskanVatajarannan Vuohitilan, Laidun Herefordin, Savo-Karjalan lihan, Jukolan Juuston ja lukuisten muiden suomalaisten tuottajien tuotteita. Eikä erityisruokavalio ole tilaamisen este! Asemakadun Taikuri avoinna ke-su klo 15-21.
 

Mirjam’silta Jyväskylän kuuluisimmat leivonnaiset sekä parhaimmat salaatit

Miriam’s kahvila-konditoria tarjoaa tuoreista ja laadukkaista raaka-aineista rakkaudella käsin valmistettuja tuotteita. Tuotevalikoimaan kuuluu mm. suussasulavat kakut ja leivonnaiset, runsaat salaatit ja täytetyt leivät sekä Miriam’sin terveellinen ja maukas keittolounas. Miriam’silta saa lounaan myös nopeasti mukaan, sillä käytävävitriinistä löytyvät valmiit take away-salaatit ja muut herkut valmiiksi pakattuina. Salaattilounasta tarjoillaan klo 10–15. Salaatteja on tarjolla joka päivä klo 17.30 asti. 

Voit tilata vaikka koko Hox Cityn espanjalais-eurooppalaistyylisen keittiön kotiisi

Hox Hox!! Tiesit, että Hoxilla on tarjolla myös kokkikotia palvelu? Tilaa heidät kotiisi loihtimaan 3-10 ruokalajin menuelämyksen.  He tarvitsevat vain toimivan uunin ja paistotason, kaiken muun he tuovat mukanaan. Kiinnostuitko? Kysy lisää myynti@hoxcity.fi Hox City tarjoaa myös take away lounasta joka arkipäivä klo 11-14.00 sekä to-la tarjolla take-away menu klo. 19.00 asti. Kaiken tämän lisäksi luvassa uusia take-away menuja sekä tietenkin uusia espanjalaisia tapas/pintxos elämyksiä. 

Osallistu mukaan #takeawaytalkoisiin ja tue paikallisia yrityksiä. Täältä löydät kattavan valikoiman keskustan kahviloista ja ravintoloista. Valitse oma take away suosikkisi. <3

Mitä makuelämyksiä sinä kaipaisit take away valikoimaan? 

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Tervehdys Popperilta!

Hei!Olen Anu Rinkinen Popper design yrityksen luova sielu. Popper valmistaa uniikkeja tekstiilejä ja pienesineitä piirtäen ja maalaten luonnonmateriaaleille. Elämäniloiset tekstiilit toteutuvat valmismallistossa ja yhteistyössä asiakkaan

Lue lisää »

Meillä on rekry auki!

Sykkiikö sydämesi Jyväskylän kaupunkikeskustan kehittämiselle? Haluaisitko olla mukana toteuttamassa entistä vetovoimaisempaa Jyväskylää yhdessä alueen toimijoiden kanssa? Jyväskylän sydämessä etsii nyt toiminnanjohtajaa. Yhdistyksen toiminnanjohtajan tehtävässä luot

Lue lisää »