Joulunajan tapahtumat Jyväskylän keskustassa

Näin joulun aikaan alkaa keskustassa melkoinen tohina. Kaupungin ahkerat tontut ovat keksineet monenlaista tapahtumaa ja tekemistä kaupunkilaisten iloksi. Tälle sivulle olemme koonneet parhaita vinkkejä, jotta et jäisi mistään paitsi.

Oiken mukavaa ja touhukasta joulun odotusta!

Löydä tonttu ikkunasta!

Tontut ovat melkoisia veijareita ja touhukkaita tapauksia. Tänä vuonna meillä kaikilla on ainutlaatuinen mahdollisuus tutustua tonttujen puuhiin, sillä iloiset Nukkisystävät ovat rakentaneet tonttujen kylän Jyväskeskukseen, Taideparkin ikkunaan. Kylä paljastaa suuren salaisuuden tonttujen arjesta ja niiden hauskoista touhuista vapaa-ajalla. Vekkulit tontut eivät ole kuitenkaan malttaneet pysyä vain yhdessä ikkunassa, vaan löydät niitä eri näyteikkunoista ympäri Jyväskylän keskustan.

Löydätkö sinä pikkuisen tontun ikkunasta? Ota kuva hauskimmasta tontusta ja merkkaa kuva hastagilla #tonttuikkunassa sekä tägää kuva @jyvaskylansydamessa, niin olet mukana 50 euron arvoisen lahjakortin arvonnassa valitsemaasi liikkeeseen keskustassa.

Kampanjan järjestäjä: Jyväskylän Elävä kaupunkikeskusta ry ja Nukkisystävät
Kuva: Tuija Sieppi, Nukkisystävät

HARJUN ILTASOITTO

Jouluinen iltasoitto, Armas Maasalon säveltämä ”Hiljaa, hiljaa joulun kellot kajahtaa”, kuullaan Jyväskylän Harjulta joulukuun ajan joka ilta klo 18.