Jyväskyläläiselle kodinsisustuksen brändille Pellavialle Design from Finland -merkki

6.9.2021 | Pellavia Oy

Uusi vastuullisen sisustamisen brändi Pellavia on saanut Suomalaisen työn liiton Design from Finland -merkin. 

Pellavia on vuonna 2020 perustettu suomalainen vastuullisen sisustamisen brändi. Tuotteet ovat myynnissä Pellavian sisustusliikkeessä Jyväskylän keskustassa, Kilpisenkadulla sekä yrityksen omassa verkkokaupassa. Pellavatekstiilien lisäksi valikoimassa on mm. Jyväskylässä valmistettuja kodinkäyttöesineitä sekä kesto- ja low waste- tuotteita.

Kodin sisustukseen inspiraatiota luonnosta ja luonnonmateriaaleista

Pellavia tuo luonnonmateriaalit ja suomalaisi

in koteihin vastuullisella ja ekologisella tavalla. Brändi tunnetaan erityisesti korkealaatuisista ja ekologisista pellavatekstiileistä. Valikoimista löytyy myös mm. sisustus- ja käyttöesineet kotiin tai lahjaksi.

Design from Finland kertoo kotimaisesta ja vastuullisesta designista

Pellavialle myönnettiin Design from Finland merkin käyttöoikeus syyskuussa 2021. Design from Finland on yksi kolmesta Suomalaisen työn liiton myöntämistä vastuullisuusmerkistä. Merkki auttaa löytämään yrityksiä, jotka tuovat omalla toiminnallaan työtä suomeen ja joiden tuotanto on avointa ja läpinäkyvää. Merkkiä kantavat tuotteet on muotoiltu Suomessa ammattimaisesti, vastuullisesti ja käyttäjälähtöisesti. Alan asiantuntijoista koostuva toimikunta myöntää merkin käyttöoikeuden kolmeksi vuodeksi kerrallaan ja siihen vaadittavat tiedot tarkistetaan yritykseltä vuosittain.

Laatu ja kestävyys edellä

”Materiaalien korkea laatu, kestävyys ja pitkä käyttöikä ovat tärkeitä kulmakiviä tuotteidemme suunnittelussa”, kertoo Pellavian toimitusjohtaja ja perustaja Anna-Maija Lintuniemi.

Malliston tuotteet ja niiden värit ovat saaneet inspiraationsa suoraan luonnosta. Merkki osaltaan kasvattaa yrityksemme luotettavuutta ja helpottaa uusia asiakkaita löytämään meidät Suomessa ja ulkomailla.

”Design from Finland -merkki on upea tunnustus työstä, jota teemme suurella sydämellä ja suomalaisella sinnikkyydellä. Kannamme merkkiä suurella ylpeydellä. On mahtavaa huomata kuinka vastuullisuus ja ekologisuus ovat nousseet estetiikan rinnalle myös kodinsisustamisessa”, sanoo Pellavian toimitusjohtaja Anna-Maija Lintuniemi.

www.pellavia.com
www.suomalainentyo.fi
www.designfromfinland.fi

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

ARTLO Taidetarvike on Ihana ikkuna 2021

Kokonaan taidetarvikkeista rakennettu valkoinen lumilinna ARTLO Taidetarvikkeen näyteikkunassa vakuutti yksimielisen tuomariston.  ”Selkeä ja näyttävä toteutus on upea katseenvangitsija! Ikkunasta välittyy tarinallisuus, ja sen sanoma on

Lue lisää »