Jyväskylän Joulunavaus 2021

Tervetuloa Jyväskylän perinteiseen Joulunavaukseen keskustaan lauantaina 20.11.

Koko Jyväskylän keskusta juhlistaa joulukauden avausta yhdessä! Löydät paljon jouluista ohjelmaa, tarjouksia, tekemistä ja palveluita ympäri keskustaa.

17.15 alkaa Jyväskylän kaupungin tarjoama Joulunavaus-ohjelma Kompassilla Jyväskeskuksen tasanteella. Laulaja Iina Mutikainen esittää kauneimpia joululauluja. Mutikainen tunnetaan myös artistinimellä Aina sekä yhtyeestä Toistuvat Yllätykset. Yleisölle esiintyy myös TV:stä tuttu jyväskyläläinen Kipinät-kuoro. Kompassin ohjelmiston huipentaa joulupukin vierailu.

Perheen pienimpiä toivotaan pukeutumaan tontuiksi ja liittymään mukaan joulupukin ja isompien tonttujen Jouluvalomaahan vievään kulkueeseen.

18.00 joulupukin kulkue lähtee kohti Kirkkopuiston Jouluvalomaata. Kirkkopuiston ohjelmassa myös kaupungin joulukuusen valojen sytytys.

19.00 ohjelma jatkuu Toivolan Vanhalla Pihalla. Paikalla joulupukki, lumiukko-animaation ulkonäytös, sekä oopperalaulaja Johanna Rusanen-Kartano säestäjinään Outi Jussila (piano) ja Kalle Kangas (sello).

Keskustassa tapahtuu myös:


Ihana Ikkuna näyteikkunakilpailu yllättää tänä vuonna väreillä 20.11.–
15.12. Löydä värikäs joulu ja ihania elämyksiä koko perheelle kivijalkaliikkeiden näyteikkunoista!

Lasten ilmaiseen Taideparkkiin Sokkarille voi tuoda klo 10–15 lapsen siksi aikaa, kun vanhempi käy tontun apulaisena ostosreissulla kaupungissa. Taideparkki on auki aina lauantaisin 18.12. asti, ja löytyy Sokkarin toisesta kerroksesta.

Jyväs-Parkki ja Jyväskylän kaupunki tarjoavat Jyväs-Parkin kuuden keskusta-alueen pysäköintitalossa ilmaista parkkiaikaa Moovy-sovelluksella alkavilta 2 tunnilta lauantaisin 6.11.2021–29.1.2022 klo 6–18.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Valoteokset tuovat esiin valoa usein eri tavoin

Valon kaupunki –tapahtuma järjestetään tänä vuonna aikavälillä 29.9.-8.10.2022. Tapahtuma-alue sijoittuu osittain uudelle reitille, sillä Kirkkopuistosta kuljetaan Cygnaeuksenpuiston kautta Lounaispuistoon, ja siitä rantaraitille. Valotaideteokset ovat esillä

Lue lisää »

ELÄVÄT NÄYTEIKKUNAT 2022

Koe erilainen teatterielämys, kun teatteri- ja tanssiesitykset valtaavat Ihanien Putiikkien näyteikkunat. Luvassa on elämyksiä laidasta laitaan. Tapahtuma on koko perheelle suunnattu ja maksuton. Lähde erilaiselle iltakävelylle

Lue lisää »