Jyväskylän kaupunki peruu Valon Kaupunki -tapahtuman tältä vuodelta

Aikaisemmin marraskuulle siirretty Valon Kaupunki -tapahtuma on päätetty tänä vuonna perua. Tapahtuman peruuntuminen johtuu tämänhetkisestä koronavirustilanteesta.

– Tässäkin asiassa menemään terveys ja turvallisuus edellä. Erittäin tykätty Valon kaupunki -tapahtumaperinne jatkuu taas ensi vuonna, toteaa kaupunginjohtaja Timo Koivisto.

– Vaikka varsinainen tapahtuma on peruttu, järjestetään jyväskyläläisille valoiloa Kirkkopuistoon toteutettavalla Jouluvalomaalla, joita voi käydä ihailemassa omalla ajalla. Kaupungissa on myös yli 100 pysyvää valaistuskohdetta ja syksyn aikana määrä kasvaa edelleen. Näihin kaikkiin valaistuskohteisiin voi niin ikään tutustua iltakävelyllä tai vaikkapa pyöräillen, lisää palvelupäällikkö Kari Ström Jyväskylän kaupungilta.

Kirkkopuiston Jouluvalomaa avautuu marraskuun lopulla ja se on nähtävillä loppiaiseen 2021 asti. Jouluvalomaan avautuessa aurinko laskee siten, että jo klo 16 alkaen hämärä laskeutuu ja Kirkkopuiston valoinstallaatiot ovat kauniisti nähtävissä. 

Suosittu valoteemainen koko perheen Valon kaupunki –tapahtuma on viime vuosina kerännyt pitkälti yli 100 000 kävijän yleisömäärän. Tapahtuman on mahdollistanut suuri joukko alueen toimijoita sekä yrityksiä. Tämän vuoden tapahtuma olisi ollut vuorossaan jo 15. tapahtumakerta.   

Lisätiedot: palvelupäällikkö Kari Ström, p. 014 266 5139

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Mistä on vahvat naiset tehty?

Mistä on vahvat naiset tehty? Tähän vastaa 17 eri ikäistä naistaiteilijaa ja yksi miestaiteilija, jotka on koottu ympäri Suomea Galleria Patinan lokakuun kutsunäyttelyyn. Jokaisella kutsutulla taiteilijalla

Lue lisää »

Loppusilaus sille, mikä on tärkeää

Kehystämö Galleria Patinan yrittäjä Ella Hirsiaho oli 9-vuotias, kun hän ensimmäisen kerran vei posterin kehystettäväksi kehystämöön. Hänellä oli varma käsitys siitä, millainen kehyksen piti olla.

Lue lisää »