Jyväskylän Kesäpassi on verkkosovellus, josta löydät yli 20 yrityksen huippuetuja!

Kesäpassi toteutetaan Jyväskylässä tänä kesänä jo toista kertaa. Viime vuodesta poiketen kesäpassista on kehitetty uusi digitaalinen versio! Voit rekisteröityä kesäpassin käyttäjäksi osoitteessa kesapassi.fi ja hyödyntää edut 6.6-8.8.2022. Kesäpassi on taas täällä!

Kesäpassin verkkosovelluksesta pääset veloituksetta hyödyntämään Jyväskylän keskustassa sijaitsevien yritysten tarjouksia. Passi tarjoaa yli kahdenkymmenen yrityksen huippuetuja kahviloihin, ravintoloihin ja liikkeisiin Jyväskylässä. Digitaalinen passi kulkee vaivatta aina mukanasi. Ota kupongit haltuun ja nauti kesästä sekä huikeista tarjouksista! 

Tiesitkö, että Jyväskylän Kesäpassi sai alkunsa Tiimiakatemialla nuorten tiimiyrittäjien halusta elävöittää Jyväskylän keskustaa? 

Kesäpassin kehitti Osuuskunta Kauka vuonna 2021. Kesäpassilla haluttiin yhtenäistää ja elävöittää keskustaa sekä tuoda ihmiset siellä sijaitsevien palveluiden ääreen. Jyväskylän ensimmäinen Kesäpassi toteutettiin paperisena ja mukana oli 16 yritystä, joiden etuja kaupunkilaiset ja matkailijat saivat käyttöönsä kesän ajaksi.

2022 Kesäpassin uusi projektiryhmä muodostui Projektitoimisto Vengan tiimiyrittäjistä. Halusimme viedä ideaa eteenpäin ja kehittää kesäpassia uudelle tasolle. Näin toteutui nykyaikainen digitaalinen versio Kesäpassista. Kesäpassilla haluamme yhä elävöittää Jyväskylän keskustaa, tuoda yrityksille näkyvyyttä sekä asiakasvirtaa ja jakaa iloa jokaisen kesään mahtavilla tarjouksilla! Kesäpassin verkkosovelluksesta pääset veloituksetta hyödyntämään Jyväskylän keskustassa sijaitsevien yritysten tarjouksia. Passi tarjoaa yli kahdenkymmenen yrityksen huippuetuja kahviloihin, ravintoloihin ja liikkeisiin.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Valoteokset tuovat esiin valoa usein eri tavoin

Valon kaupunki –tapahtuma järjestetään tänä vuonna aikavälillä 29.9.-8.10.2022. Tapahtuma-alue sijoittuu osittain uudelle reitille, sillä Kirkkopuistosta kuljetaan Cygnaeuksenpuiston kautta Lounaispuistoon, ja siitä rantaraitille. Valotaideteokset ovat esillä

Lue lisää »

ELÄVÄT NÄYTEIKKUNAT 2022

Koe erilainen teatterielämys, kun teatteri- ja tanssiesitykset valtaavat Ihanien Putiikkien näyteikkunat. Luvassa on elämyksiä laidasta laitaan. Tapahtuma on koko perheelle suunnattu ja maksuton. Lähde erilaiselle iltakävelylle

Lue lisää »