Kahvila Tilkku lanseerasi vegaanisen brunssikassin

On kaunis kesäpäivä. Miellyttävä tuulenvire viilentää pyöräillessäni, mutta kun pysähdyn parkkeeraamaan voin tuntea lämpimät auringonsäteet ihollani. Kuuntelen linnun laulua hymy huulillani. Ilma on raikas ja kun vedän syvään henkeä, haistan tuoreet marjat ja jonkun paistamassa lettuja. Kävelen Tilkku -kesäkahvilaan, jossa vallitsee kevyt ja kotoisa tunnelma. Ympärilläni on paljon kasveja ja kukkia, viereisessä pöydässä lapsi nauraa sotkiessaan nenänsä kermavaahtoon. Myyntitiskillä tytöt vastaavat aidosti hymyyni ja heidän kanssaan on mukava jakaa päivän pieniä iloja. Istahdan alas maukkaan toastin ja raikkaan smoothien kanssa. Minulla ei ole kiire minnekään, nyt on aika nauttia ja hengähtää. 

Kahvila Tilkku on vegaaninen kahvila, joka aloitti toimintansa kesällä 2020. Kahvila sai alkunsa neljän yrittäjyysopiskelijan yhteisestä kipinästä pyörillä kulkevaa kahvilaa kohtaan. Pian olimme jo katselemassa kärryjä netistä ja löysimmekin ihanan pikkuruisen kahvilakärryn. Kahvilan idea laitettiin kasaan melko nopealla aikataululla ja avasimme Tilkun luukun Jyväskylän torilla ensimmäistä kertaa heinäkuun alussa. Torikesä meni oikein mukavasti ja saimme paljon ihania asiakkaita kesän aikana. Elokuun loputtua, myös kesäkahvilamme oli aika laittaa kamppeet kasaan ja siirtyä talviteloille. Kävimme syyskuussa kuitenkin pyörähtämässä myös Ilokivessä Design tori tapahtumassa.
 

Me Kahvila Tilkun perustajat opiskelemme siis Tiimiakatemialla ja osallistuimme viime vuoden lopulla koko tiimimme kanssa Jyväskylän tulevaisuuden tori Hackathoniin, jossa sijoituimme ideallamme toiselle sijalle! Siitä avautui mahdollisuus Crazy Townin alakerrassa sijaitsevan Showroomin käyttöön kuukauden ajan. Päätimmekin hyödyntää sen Tilkun toiminnan jatkamiseen talvellakin ja idea brunssikassien myynnistä syntyi. Brunssikassien tilaamista varten luotiin Kahvila Tilkulle myös nettisivut www.kahvilatilkku.fi. Kassien sisältä löytyvät tuotteemme ovat tuttuun tapaan vegaanisia ja valmistamme kaikki itse. Lisätietoja annoksista ja tilaamisesta löytyy nettisivuiltamme! Brunssikassien valmistuksessa ja myynnissä on Tilkun tyttöjen lisäksi muitakin meidän tiimistämme.
 

Ihania herkutteluhetkiä toivottavat 
 

Tilkun tytöt, Minka, Kiia, Oona ja Ansku. ❤ 

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Valoteokset tuovat esiin valoa usein eri tavoin

Valon kaupunki –tapahtuma järjestetään tänä vuonna aikavälillä 29.9.-8.10.2022. Tapahtuma-alue sijoittuu osittain uudelle reitille, sillä Kirkkopuistosta kuljetaan Cygnaeuksenpuiston kautta Lounaispuistoon, ja siitä rantaraitille. Valotaideteokset ovat esillä

Lue lisää »

ELÄVÄT NÄYTEIKKUNAT 2022

Koe erilainen teatterielämys, kun teatteri- ja tanssiesitykset valtaavat Ihanien Putiikkien näyteikkunat. Luvassa on elämyksiä laidasta laitaan. Tapahtuma on koko perheelle suunnattu ja maksuton. Lähde erilaiselle iltakävelylle

Lue lisää »