Kauneushoitola, joka palvelee suurella sydämellä!

Vapaudenkadulla sijaitsevasta HIUS Kauneus- ja Komeushoitolasta saat kaikki kauneuspalvelut saman katon alta.

SKY-kosmetologit Salla Kankaanpää ja Jasmina Laurila avasivat HIUS Kauneus- ja Komeushoitolan nykyisessä muodossaan toukokuussa 2018. HIUS Kauneushoitola palvelee asiakkaitaan HIUS Parturi-Kampaamon yhteydessä, Vapaudenkatu 38:ssa. Hoitolan valikoimiin kuuluu kattavat kosmetologipalvelut kuten kasvohoidot, ripsien pidennykset, pigmentoinnit, sokeroinnit, ripsien kestotaivutukset ja kulmakarvojen laminoinnit sekä geelilakkaukset ja rakennekynnet. Heidän tiloissa toimii neljän kosmetologin lisäksi plastiikkakirurgi pistoshoitojen parissa.

Yrittäjät Salla ja Jasmina suhtautuvat työhönsä elämäntapana ja heidän kauneushoitolasta saakin palvelua suurella sydämellä. Heidän ammattitaitoiset kosmetologit auttavat asiakkaita löytämään juuri heidän tarpeisiin sopivat tuotteet ja hoitokokonaisuudet. “Olemme valinneet hoitolaamme markkinoiden johtavat ihon- ja kauneudenhoitotuotteet, jotta pystymme tarjoamaan parhaat mahdolliset tulokset jokaisessa hoidossamme. Seuraamme alamme uusimpia trendejä kouluttautuen aktiivisesti uuteen. Henkilökuntaamme kuuluu niin aamuvirkkuja kuin iltaihmisiäkin, joten vapaita aikoja löytyy varhaisesta aamusta myöhäiseen iltaan”, kertovat iloiset yrittäjät.

HIUS Kauneus- ja Komeushoitolan asiakaskunta on hyvin monipuolinen, sillä palveluvalikoima on hyvin laaja. Hoitolassa toteutetaan paljon tuloksellista ihonhoitoa, joten ihon erilaiset epätasapainotilat ja iho-ongelmat ovat osa päivittäistä työskentelyä. Myös erilaiset kauneudenhoitoon liittyvät arkea helpottavat palvelut ovat hyvin suosittuja kuten ripsipidennykset ja -taivutukset, geelilakkaukset ja pigmentointimenetelmät.

HIUS Kauneus- ja komeushoitola toimii HIUS Parturi-kampaamon yhteydessä. Vaikka parturi-kampaamon toiminnasta vastaa toinen yrittäjä on tiivis yhteistyö ollut suuri voimavara ja mahdollistanut kokonaisvaltaisen palvelun mm. juhliin valmistuvalle. “Asiakkaat nauttivat saadessaan useamman palvelun saman katon alta”, toteaa Kankaanpää.

Halu kasvaa

Loppuvuodesta yrittäjät laajensivat toimintaansa plastiikkakirurgiseen Sairaala Innovaan tarjoten siellä Neostrata -ihonhoitopalveluita, joita ei aikaisemmin Jyväskylässä ole ollut. “Yhteistyö plastiikkakirurgien ja ihotautilääkärien kanssa on tiivistä ja takaa asiakkaalle parhaan mahdollisen tuloksen,” kertovat yrittäjät ja jatkavat “kyllä meillä on edelleen kova halu kasvaa. Jatkossa haaveilemme yksilöllisestä boutique -tyyppisestä salongista, mutta aika näyttää.” He luottavat paljon toiminnassa tunteeseen, jossa suunta tai ratkaisu vain “tuntuu oikealta”. 

Yrittäjänä Jyväskylän sydämessä

Salla ja Jasmina ovat toimineet omilla tahoillaan yrittäjinä Jyväskylän keskustassa jo vuodesta 2011. Näiden vuosien aikana molemmille on syntynyt oma asiakaskuntansa. Kun asiakaskunta on olemassa, sitä ei halua jättää. Tästä johtuen liikkeen sijainti Jyväskylän Sydämessä tuntuu juuri oikealle. “Voimme yhteen ääneen todeta, että ehdottomasti parasta työssämme on asiakkaat. Vaikka päivät koostuvat paljon muustakin kuin asiakastyöstä, on kohtaamiset kuitenkin aina se, mikä saa hymyn huulille.” 

Ajanvaraus HIUS Kauneus- ja Komeushoitolaan on kätevintä tehdä netissä. Heidän tuotteista Exuviance ihonhoitosarjalle on oma verkkokauppa, mutta muita tuotteita kannattaa käydä shoppailemassa hoitolasta, josta saa myös asiantuntevan palvelun ja juuri oikeat tuotteet ihollesi.

Hoidettu iho on aina muodissa!

Jatkuva kouluttautuminen ja alan trendien aktiivinen seuraaminen pitää liikkeen elävänä ja vauhdissa. “Tällä hetkellä ehdottomasti suosituin Bestseller-palvelumme on ollut Yumi Lashes & Brows, ripsien kestotaivutus ja kulmakarvojen laminointi,” kertovat Kankaanpää ja Laurila. Näiden lisäksi suosittuja on AHA -hedelmähappokuorinnat sekä Retinol -kuorinnat. Ihon hoidossa kannattaa luottaa ammattilaiseen, joka ohjaa juuri oikeiden hoitojen pariin.

“Haluamme välittää lämpimät kiitokset kaikille asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme, jotka ovat pitäneet meidät kiireisinä. Ansiostanne saamme toteuttaa rakastamaamme työtä! Haluamme toivottaa lämpimästi tervetulleeksi myös uudet asiakkaat HIUS Kauneus- ja komeushoitolaan. Meille aivan jokainen on tervetullut!” toivottavat yrittäjät Salla ja Jasmina.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Tervehdys Popperilta!

Hei!Olen Anu Rinkinen Popper design yrityksen luova sielu. Popper valmistaa uniikkeja tekstiilejä ja pienesineitä piirtäen ja maalaten luonnonmateriaaleille. Elämäniloiset tekstiilit toteutuvat valmismallistossa ja yhteistyössä asiakkaan

Lue lisää »

Meillä on rekry auki!

Sykkiikö sydämesi Jyväskylän kaupunkikeskustan kehittämiselle? Haluaisitko olla mukana toteuttamassa entistä vetovoimaisempaa Jyväskylää yhdessä alueen toimijoiden kanssa? Jyväskylän sydämessä etsii nyt toiminnanjohtajaa. Yhdistyksen toiminnanjohtajan tehtävässä luot

Lue lisää »