kimppa-auto jyväskylän keskustassa

Kilometri kerrallaan kohti resurssiviisautta

Jyväskylän kaupunki on ottanut käyttöön sähköllä toimivat yhteiskäyttöautot. Autot ovat työntekijöiden, kaupunkilaisten ja matkailijoiden käytössä. 

Volkswagen e-Up ja Nissan Leaf -täyssähköautojen kotipesä on Jyväskylän kaupungintalon pihassa (Vapaudenkatu 32), jossa ne voi myös ladata 100 % uusiutuvalla sähköllä. 

Autojen varaukset ja ovien avaukset hoituvat selainpohjaisella kännykkäsovelluksella. Palveluun rekisteröidytään ja autot varataan osoitteessa omago.fi/jyvaskylan-kimppakaarat. Auton saa käyttöön 8 eurolla/tunti tai 56 eurolla/vrk. 

Kiinnostuitko? Ke 19.8. järjestetään kaupungintalon pihassa tutustumistilaisuus autojen käyttöön.

Lisätietoa: Jyväskylän kaupungin kimppa-autot

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Taco Bell avasi ovet Jyväskylän Sydämessä

Kävelykadulla on uudenlaista sutinaa, kun kauan odotettu amerikkalainen pikaruokaketju avasi ravintolan keskeiselle paikalle Jyväskylässä. Ketju otti marraskuussa tärkeän askeleen eteenpäin verkostonsa laajentamisessa, kun sekä Tampereen

Lue lisää »

Jyväskylän Joulunavaus 2021

Tervetuloa Jyväskylän perinteiseen Joulunavaukseen keskustaan lauantaina 20.11. Koko Jyväskylän keskusta juhlistaa joulukauden avausta yhdessä! Löydät paljon jouluista ohjelmaa, tarjouksia, tekemistä ja palveluita ympäri keskustaa. 17.15

Lue lisää »