Kulttuuria kauppakeskuksessa

Tawastilla voit pysähtyä taiteen äärelle 11.-31.1.2023. Kauppakeskuksen suuri PopUp-liiketila on muutettu 24 taiteilijan galleriaksi tammikuun loppuun asti. Max 21 taidenäyttely on joulukuussa samassa tilassa yksityisnäyttelyn pitäneen Antti Tahvanaisen organisoima: ”Sain eräänä iltana ajatuksen, että mitähän tilaan voisi kehitellä tammikuun ajaksi. Keksin kutsua muita taiteilijoita mukaan ja idea saikin suuren kiinnostuksen,” Tahvanainen kertoo.

Taidenäyttelyssä on esillä satoja teoksia ja kattavasti erilaisia taidemuotoja, mm. maalauksia, taidegrafiikkaa, kierrätystaidetta, kuvanveistoa, kokeellista taidetta, valokuvataidetta ja piirroksia. Näyttelyyn on ilmainen sisäänpääsy ja esteetön kulku.

Näyttelyssä mukana olevat taiteilijat ovat: Sari Mansala, Inkeri Siitonen, Antti Tahvanainen, Amira Kahlaoui, Tommi Niukkanen, Matti Salmela, Anni Honkala, Riina Rantanen, Anna Viinikainen, Mari Erho, Milla Kyllönen, Minna Karhunen, Noora Kämppi, Sanna Kostamo, Mari Riikonen, Marjaana Hanski, Outi Kokkonen, Hanna Rautasaari, Tiina Salminen, Jonas Hakaniemi, Riikka Helminen, Juuso Seppälä, Mari Leskinen ja Jorma Hämäläinen.

Näyttelyn avajaisia vietettiin keskiviikkona 11.1.2023 klo 18 ja se sai hyvän ja innostuneen vastaanoton. Näyttely on esillä tammikuun loppuun asti.

Teksti/kuva: kauppakeskus Tawast ja Antti Tahvanainen

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

SEMINAARINMÄEN NUKKETEATTERIFESTIVAALI

Uusi tapahtuma tuo uutta suomalaista nykynukketeatteria Jyväskylään 9.-11.2.2023 Miksi kannattaa tulla nukketeatteriin? Tule ja koe vastaus itse. Ihka ensimmäistä kertaa järjestettävä Seminaarinmäen nukketeatterifestivaali tuo Jyväskylään

Lue lisää »

Kulttuuria kauppakeskuksessa

Tawastilla voit pysähtyä taiteen äärelle 11.-31.1.2023. Kauppakeskuksen suuri PopUp-liiketila on muutettu 24 taiteilijan galleriaksi tammikuun loppuun asti. Max 21 taidenäyttely on joulukuussa samassa tilassa yksityisnäyttelyn

Lue lisää »