Mäki-Matin perhepuistoon omenapuutervehdys Potsdamista

Jyväskylän saksalaisen ystävyyskaupungin Potsdamin pormestari Mike Schubert ja Jyväskylän kaupunginjohtaja Timo Koivisto istuttavat Mäki-Matin perhepuistoon Potsdamin lahjoittaman omenapuun perjantaina 13.9.2019 klo 15.15.

Omenapuuta on istuttamassa myös Potsdamissa toimivan Jyväskylä-Potsdam seuran puheenjohtaja Alexander Richter. Hän kuvailee, että omenapuu on merkki ystävyyskaupunkiyhteydestä ja toivoo, että jyväskyläläiset saavat nauttia jatkossa sekä omenoista, että yhteistyön hedelmistä. Richterin mukaan puun istuttaminen myös symboloi kaupunkien tärkeää roolia ilmastonmuutoksen estämiseksi.

Ystävyyskaupunkiomenapuun istuttaminen juhlistaa Mäki-Matin perhepuiston 40v juhlavuotta. Puisto on suomen vanhin Perhepuisto ja tunnettu ympäri suomea. Puisto on osa Jyväskylän kaupungin varhaiskasvatuspalveluita ja siellä järjestetään toimintaa sekä lapsille että lapsiperheille ympäri vuoden. Toiminta on pääosin kaikille avointa.

Omenapuun istuttamisen lisäksi pormestari Mike Schubert tapaa vierailunsa aikana Jyväskylän kaupungin edustajia ja osallistuu Finlandia Marathonin Valon kymppiin.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Taco Bell avasi ovet Jyväskylän Sydämessä

Kävelykadulla on uudenlaista sutinaa, kun kauan odotettu amerikkalainen pikaruokaketju avasi ravintolan keskeiselle paikalle Jyväskylässä. Ketju otti marraskuussa tärkeän askeleen eteenpäin verkostonsa laajentamisessa, kun sekä Tampereen

Lue lisää »

Jyväskylän Joulunavaus 2021

Tervetuloa Jyväskylän perinteiseen Joulunavaukseen keskustaan lauantaina 20.11. Koko Jyväskylän keskusta juhlistaa joulukauden avausta yhdessä! Löydät paljon jouluista ohjelmaa, tarjouksia, tekemistä ja palveluita ympäri keskustaa. 17.15

Lue lisää »