Mäki-Matin perhepuistoon omenapuutervehdys Potsdamista

Jyväskylän saksalaisen ystävyyskaupungin Potsdamin pormestari Mike Schubert ja Jyväskylän kaupunginjohtaja Timo Koivisto istuttavat Mäki-Matin perhepuistoon Potsdamin lahjoittaman omenapuun perjantaina 13.9.2019 klo 15.15.

Omenapuuta on istuttamassa myös Potsdamissa toimivan Jyväskylä-Potsdam seuran puheenjohtaja Alexander Richter. Hän kuvailee, että omenapuu on merkki ystävyyskaupunkiyhteydestä ja toivoo, että jyväskyläläiset saavat nauttia jatkossa sekä omenoista, että yhteistyön hedelmistä. Richterin mukaan puun istuttaminen myös symboloi kaupunkien tärkeää roolia ilmastonmuutoksen estämiseksi.

Ystävyyskaupunkiomenapuun istuttaminen juhlistaa Mäki-Matin perhepuiston 40v juhlavuotta. Puisto on suomen vanhin Perhepuisto ja tunnettu ympäri suomea. Puisto on osa Jyväskylän kaupungin varhaiskasvatuspalveluita ja siellä järjestetään toimintaa sekä lapsille että lapsiperheille ympäri vuoden. Toiminta on pääosin kaikille avointa.

Omenapuun istuttamisen lisäksi pormestari Mike Schubert tapaa vierailunsa aikana Jyväskylän kaupungin edustajia ja osallistuu Finlandia Marathonin Valon kymppiin.

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Pian potkutellaan Jyväskylän keskustassa

Jyväskylän keskustan katukuvaan ilmestyy pian vuokrattavia sähköpotkulautoja. Sähköpotkulautojen vuokrausta harjoittava SUN Scooters Oy aloittaa toimintansa Jyväskylässä tuomalla vuokrattavaksi 100 kpl HOP-sähköpotkulautoja heinäkuun alkupuolella. Alustavan arvion

Lue lisää »