Mäki-Matin perhepuistoon omenapuutervehdys Potsdamista

Jyväskylän saksalaisen ystävyyskaupungin Potsdamin pormestari Mike Schubert ja Jyväskylän kaupunginjohtaja Timo Koivisto istuttavat Mäki-Matin perhepuistoon Potsdamin lahjoittaman omenapuun perjantaina 13.9.2019 klo 15.15.

Omenapuuta on istuttamassa myös Potsdamissa toimivan Jyväskylä-Potsdam seuran puheenjohtaja Alexander Richter. Hän kuvailee, että omenapuu on merkki ystävyyskaupunkiyhteydestä ja toivoo, että jyväskyläläiset saavat nauttia jatkossa sekä omenoista, että yhteistyön hedelmistä. Richterin mukaan puun istuttaminen myös symboloi kaupunkien tärkeää roolia ilmastonmuutoksen estämiseksi.

Ystävyyskaupunkiomenapuun istuttaminen juhlistaa Mäki-Matin perhepuiston 40v juhlavuotta. Puisto on suomen vanhin Perhepuisto ja tunnettu ympäri suomea. Puisto on osa Jyväskylän kaupungin varhaiskasvatuspalveluita ja siellä järjestetään toimintaa sekä lapsille että lapsiperheille ympäri vuoden. Toiminta on pääosin kaikille avointa.

Omenapuun istuttamisen lisäksi pormestari Mike Schubert tapaa vierailunsa aikana Jyväskylän kaupungin edustajia ja osallistuu Finlandia Marathonin Valon kymppiin.

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Väriä elämään ja rohkeutta kokeiluun

Hanna Laakko oli aikoinaan työharjoittelussa häävaateliikkeessä Gummeruksenkadulla ja ihasteli silloin, miten silmiä hivelevä näkymä liikkeen näyteikkunoista avautui Kirkkopuistoon. Nyt vuosia myöhemmin hänellä on oma taidetarvikeliike

Lue lisää »

Mikä on sinun suosikkisi? Äänestä ihaninta ikkunaa!

Jyväskylän keskustan kivijalkamyymälät kisailet jälleen Ihanimman ikkunan tittelistä. Jo neljättä kertaa järjestettävään Ihana ikkuna-näyteikkunakilpailuun osallistuu tänä vuonna 21 Jyväskylän keskustassa sijaitsevaa putiikkia jouluisella näyteikkunasomistuksella.  Kilpailun

Lue lisää »