Meillä on rekry auki!

Sykkiikö sydämesi Jyväskylän kaupunkikeskustan kehittämiselle? Haluaisitko olla mukana toteuttamassa entistä vetovoimaisempaa Jyväskylää yhdessä alueen toimijoiden kanssa? Jyväskylän sydämessä etsii nyt toiminnanjohtajaa.

Yhdistyksen toiminnanjohtajan tehtävässä luot edellytyksiä Jyväskylän keskusta-alueella toimivien yritysten ja kiinteistönomistajien sekä Jyväskylän kaupungin keskinäiselle yhteistyölle. Lisäksi olet mukana edistämässä erilaisten kehittämisprojektien syntymistä. Työssäsi mahdollistat ja toteutat myös tapahtumatoimintaa.

Toiminnanjohtajan tehtäviin kuuluvat yhdistyksen taloudesta vastaaminen. Lisäksi koordinoit ja markkinoit yhdistyksen järjestämiä tapahtumia, huolehdit verkostoitumisesta, teet jäsenhankintaa ja pidät yhteyttä sidosryhmiin.

Työssä vaaditaan toimeliasta ja oma-aloitteista otetta sekä hyvää organisointikykyä. Toiminnanjohtajan työssä tarvitaan myös talousymmärrystä, hyviä yhteistyötaitoja, ideointikykyä sekä osaamista viestinnän ja tapahtumamarkkinoinnin saralta. Valmiit verkostot katsotaan eduksi. Toimintaasi tukee yhdistyksen hallitus. Tehtävä on mahdollista hoitaa myös osa-aikaisesti tai yrityksen kautta tuotettuna palveluna.

Yhteystiedot Hulkkonen Panu, Puh: 0407452526, panu.hulkkonen@hulkkonenconsulting.fi
Työpaikan osoite 40100 JYVÄSKYLÄ
Työ alkaa Huhti-Toukokuu 2023
Työaika kokoaikatyö
Työn kesto yli 12 kuukautta
Jätä hakemus sähköpostilla panu.hulkkonen@hulkkonenconsulting.fi

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Tervehdys Popperilta!

Hei!Olen Anu Rinkinen Popper design yrityksen luova sielu. Popper valmistaa uniikkeja tekstiilejä ja pienesineitä piirtäen ja maalaten luonnonmateriaaleille. Elämäniloiset tekstiilit toteutuvat valmismallistossa ja yhteistyössä asiakkaan

Lue lisää »

Meillä on rekry auki!

Sykkiikö sydämesi Jyväskylän kaupunkikeskustan kehittämiselle? Haluaisitko olla mukana toteuttamassa entistä vetovoimaisempaa Jyväskylää yhdessä alueen toimijoiden kanssa? Jyväskylän sydämessä etsii nyt toiminnanjohtajaa. Yhdistyksen toiminnanjohtajan tehtävässä luot

Lue lisää »