Mikä on tuo hurmaava liike, joka on ilmestynyt ihanien putiikkien ja taiteilijoiden täyttämälle Kilpisenkadulle?

Jyväskylän Sydämestä, Kilpisenkatu 7:stä löytyy uusi Pellavia Showroom, upea sisustusliike, joka on sekä vastuullinen että ekologinen. <3
Tampereelta Jyväskylään muuttanut yrittäjä Anna-Maija Lintuniemi on artesaani, jonka lempiharrastuksiin kuuluu kodin remontointi, kuntosali ja lenkkeily. Tuoreen jyväskyläläisen unelmana on aina ollut oma sisustusmallisto. Anna-Maija perusti Pellavian syyskuussa 2020 ja niin unelma muuttui todeksi.  

Pellavia on suomalainen lifestyle-brändi, jonka mallisto koostuu vastuullisesti tuotetuista sisustus- ja lahjatuotteista. Tuotteet on valmistettu pääosin luonnonmateriaaleista ja niiden tärkeimpiin ominaisuuksiin kuuluvat kauneus, korkea laatu, helppohoitoisuus sekä kestävyys. Tärkeitä arvoja ovat vastuullisuus sekä ekologisuus. Osa malliston tuotteista tehdään täysin Suomessa ja Jyväskylän seudulla.  Kaikkea osaamista ja tarvittavia tekniikoita ei Suomesta aina saa ja niiden tuotteiden kohdalla on järkevämpää tuottaa ne ulkomailta, sitä vastuullisuutta unohtamatta. 

Anna-Maijasta parasta tässä työssä on vuorovaikutus sekä asiakkaiden että yhteistyökumppaneiden välillä. Hänen mukaansa ideoiden syntyminen edellyttää vuorovaikutusta niin ihmisten kuin luonnonkin kanssa. Suunnitelmissa on järjestää erilaisia workshoppeja yhdessä muiden yrittäjien kanssa ja toki tuotevalikoiman kasvattaminen. Ideoita riittää jopa enemmän kuin niitä ehtii toteuttaa. 

Pellavian suosituimmat myyntiartikkelit ovat pellavatuotteet ja niistä erityisesti tyynyliinat. “Näistä asiakkaiden on helppo aloittaa, jos pellavalakanoiden hankinta syystä tai toisesta vielä askarruttaa,” sanoo Anna-Maija ja jatkaa: “Yhä useampi kuitenkin palaa hakemaan pussilakanat, kun ovat ihastuneet pellavan mutkattomuuteen.” 

Pellavian yrittäjälle oli itsestään selvää, että kivijalkakauppa tulee kaupungin keskustaan, josta se tavoittaa sekä paikalliset että myös satunnaiset matkailijat. Anna-Maija koki, että ostoskeskukset eivät pysty tarjoamaan samaa putiikkihenkeä, workshopeista puhumattakaan. Hän toivottaa Kilpisenkadun showroomille kaikki tervetulleiksi tutustumaan pellavaan ja sen ihaniin ominaisuuksiin – tai ihan vaan vaikka rupattelemaan kuulumisia. “Kunhan keittiöremontti showroomilla valmistuu, niin voin vaikka kahvit keittää,” lupaa Anna-Maija.  

Voit tutustua liikkeeseen myös verkossa www.pellavia.com . Sieltä löydät verkkokaupan, mutta myös blogin josta voi poimia vinkit arkeen. Siellä on myös ideoita diy-ihmisille. 

Kivijalkamyymälä on avoinna Ti-Pe 11-19 ja La 12-18. Voit varata myös maksuttoman ”private shopping”-ajan ti-pe klo 10-11 tai la klo 11-12. Tällöin myymälässä ei ole samanaikaisesti muita asiakkaita. Ota yhteyttä info@pellavia.com

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Tervehdys Popperilta!

Hei!Olen Anu Rinkinen Popper design yrityksen luova sielu. Popper valmistaa uniikkeja tekstiilejä ja pienesineitä piirtäen ja maalaten luonnonmateriaaleille. Elämäniloiset tekstiilit toteutuvat valmismallistossa ja yhteistyössä asiakkaan

Lue lisää »

SEMINAARINMÄEN NUKKETEATTERIFESTIVAALI

Uusi tapahtuma tuo uutta suomalaista nykynukketeatteria Jyväskylään 9.-11.2.2023 Miksi kannattaa tulla nukketeatteriin? Tule ja koe vastaus itse. Ihka ensimmäistä kertaa järjestettävä Seminaarinmäen nukketeatterifestivaali tuo Jyväskylään

Lue lisää »