Mistä on vahvat naiset tehty?

Mistä on vahvat naiset tehty? Tähän vastaa 17 eri ikäistä naistaiteilijaa ja yksi miestaiteilija, jotka on koottu ympäri Suomea Galleria Patinan lokakuun kutsunäyttelyyn. Jokaisella kutsutulla taiteilijalla on oma tekniikkansa ja tyylinsä, jonka kautta hän kertoo mielenkiintoisesti oman näkemyksensä vahvasta naisesta, joka voi joku päivä tuntea itsensä myös heikoksi. Mukana on niin ammattitaiteilijoita kuin intohimoisia harrastelijoita, ja teosten anti on hyvin monimuotoinen – grafiikkaa, maalauksia, veistoksia, mosaiikkitöitä, tekstiilitöitä, piirustuksia ja mixed media töitä.

Mukana olevat taiteilijat ovat:
Henna Cantrell, Eeva Flyktman, Veera Hoppula, Aino Kajaniemi, Eelis Knuutila, Katriina Korhonen, Ritva Korhonen, Kadi Kurema, Virpi Lehto, Olga Malytcheva, Kikka Nyrén, Essi Peltonen, Henna Pohjola, Heli Pukki, Pipa Rauhamäki, Susu Reittu, Heli Väisänen ja Anna Wildrose.


Näyttely on esillä 2.10.-4.11. Galleria Patinassa, Kauppakatu 3.

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Nappaa tästä uusimmat Take Away vinkit Jyväskylän sydämestä

Haluatko aloittaa aamusi runsaalla aamiaisella? Käy hakemassa mukaasi vaikka näistä ravintoloista Kahvila-Konditoria Miriam’s, Torikulma Asemakatu 12. https://www.miriams.fi/aamiainen   Caffitella Kompassi, kauppakeskus Tawast. https://www.caffitella.fi/toimipaikat/kompassi/   Kaipaatko piristystä lounaalle? Löydä suosikkisi näistä vaihtoehdoista  Verso baari &keittiö, kauppakeskus Tawast. Lounas klo 10- 14. https://www.versobaari.fi/fi/4/lounas

Lue lisää »