Tapahtumainfo

nyt nautitaan kympillä!

Jekku ry järjestää toukokuussa 2022 suositun ravintolatapahtuman Jyväskylän keskustassa. Tapahtuman tarkoituksena  on tuoda Jyväskylän keskustan monipuolista ravintolatarjontaa esille ja houkutella keskustaan uusia asiakkaita  matalalla kynnyksellä. Ajatuksena on hyödyntää yhdessä tekemisen ja yhteismarkkinoinnin voimaa. 

Tapahtuman idea on yksinkertainen: 

Jokainen osallistuva ravintola tarjoaa yhden tai useamman valitsemansa annoksen tarjoushintaan 10 € Annokset eivät lähtökohtaisesti ole lounasannoksia vaan ravintolan a’la carte-listalta tai tapahtumaa  varta vasten toteutettuja annoksia 

Annoksia voi ostaa pääasiassa klo 14 jälkeen 

Tapahtuman koordinaattori Jekku ry markkinoi tapahtumaa ja samoin kukin osallistuva ravintola  markkinoi tapahtumaa omissa kanavissaan. Tapahtuman toteutuksesta vastaa tapahtumajärjestäjä Johanna Soilu/ Fashion Unit.

Annosten kuvat ja kuvaukset kootaan Jyväskylän keskustan yhteiselle sivustolle sekä someen.

aineisto ja sometusohjeet

  • Ilmoita Johannalle tai Inkalle ravintolanne kampanja-annokset (myös annoskuvaus) sekä tarjouksen voimassaoloaika. Kerro myös onko annosta mahdollista saada take awayna.
  • Graafista materiaalia löydät käyttöösi tältä sivulta.
  • Annosten kuvat kootaan https://jyvaskylansydamessa.fi/nytnautitaankympilla/ sivulle. Kuvakoko on 1000 x 1000 px, annosten kuvauksen merkkimäärä noin  150 merkkiä. Ilmoita myös linkki, josta saa lisätietoa annoksesta ja sitä tarjoavasta ravintolasta.
  • Kun Facebook-tapahtuma on luotu, hyväksy rinnakkaisjärjestäjän oikeus, näin tapahtuma näkyy myös yrityksesi omilla  sivuilla. Tarkoituksena on, että tapahtumaan osallistuvat ravintolat julkaisevat aktiivisesti ja omatoimisesti  tapahtumassa ja tuovat omaa tarjontaansa esille.
  • Somessa, erityisesti Instagramissa käytä yhteistä hashtagia #nytnautitaankympillä
  • Jaetaan ristiin ja rastiin myös toisten julkaisuja, jotta saadaan parasta näkyvyyttä tapahtumalle. Tehdään  markkinointia yhdessä!

pdf:t

Yhteystiedot

Johanna Soilu
Fashion Unit Oy
p. 040 579 2231
johanna@fashionunit.fi

Inka Nuutinen
Jyväskylän Elävä kaupunkikeskusta ry
p. 045 634 7238
inka.nuutinen@jekku.fi