Päiväkeskusten katutapahtuma pe 16.8. Kompassilla

Jyväskylän kaupungin päiväkeskusten perinteinen katutapahtuma järjestetään perjantaina 16. elokuuta kello 10.00–12.30 Jyväskylän kävelykadun Kompassilla. Katutapahtumassa päiväkeskusten henkilöstö opastaa ikäihmisiä ja heidän omaisiaan oikeanlaisten palveluiden löytämisessä ja hakemisessa.

Päiväkeskustoiminnalla tuetaan ikäihmisten kotona asumista ja tuodaan mielekkyyttä arjen rutiineihin toiminnallisten tuokioiden ja yhdessäolon kautta.

Tapahtumassa jaetaan tietoa muun muassa ikäihmisten päiväkeskustoiminnan muutoksesta kohti kuntouttavaa päivätoimintaa ja hyvinvointikeskustoimintaa. Katutapahtumassa saadaan kuulla myös lokakuun alussa vietettävästä ikääntymistä juhlistavasta Armas-festivaalista sekä perinteisen vanhustenviikon tapahtumista.

Katutapahtumassa esitellään myös Jyväskylän kulttuuri- ja vanhuspalveluiden Taideapteekin toimintaa ja syksyn tapahtumia.

Tilaisuus järjestetään keskellä kaupunkia, jotta mahdollisimman moni palveluista kiinnostunut rohkenee ohi kulkiessaan poikkeamaan ja saamaan tietoa ikääntyneiden palveluista ja toiminnoista.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Taco Bell avasi ovet Jyväskylän Sydämessä

Kävelykadulla on uudenlaista sutinaa, kun kauan odotettu amerikkalainen pikaruokaketju avasi ravintolan keskeiselle paikalle Jyväskylässä. Ketju otti marraskuussa tärkeän askeleen eteenpäin verkostonsa laajentamisessa, kun sekä Tampereen

Lue lisää »

Jyväskylän Joulunavaus 2021

Tervetuloa Jyväskylän perinteiseen Joulunavaukseen keskustaan lauantaina 20.11. Koko Jyväskylän keskusta juhlistaa joulukauden avausta yhdessä! Löydät paljon jouluista ohjelmaa, tarjouksia, tekemistä ja palveluita ympäri keskustaa. 17.15

Lue lisää »