Pop Up-liiketilat

Löydä täältä keskustan vapaat PopUp -liiketilat monenlaisiin käyttötarkoituksiin.

Yrittäjäksi Jyväskylän Sydämeen?

Oletko kiinnostunut yrittämisestä Jyväskylän keskustassa? Olemme koonneet yhteen vapaat liiketilat, jotka sopivat myös PopUp liiketiloiksi. Tutustu tässä vapaisiin tiloihin ja kysy lisätietoja. Kerromme mielellämme lisää!

Jyväskeskus, 12m2
Kauppakatu 29A
 
Jyväskeskuksen ensimmäisessä kerroksessa näkyvällä paikalla sijaitseva kätevä liiketila, jossa vesipiste. Tämä tila on mahdollista vuokrata myös PopUp käyttöön. Kiinteistössä taukotila. Kysy lisää!
Jyväskeskus, 12,5 m2
Kauppakatu 29A
 
Jyväskeskuksen ensimmäisessä kerroksessa Elosta vastapäätä sijaitseva liiketila. Mahdollisuus vuokrata myös PopUp käyttöön. Tilassa vesipiste. Kiinteistössä taukotila. Kysy lisää!
 
Jyväskeskus, 46m2
Kauppakatu 29A
 
Jyväskeskuksen ensimmäisessä kerroksessa keskusaukion laidalla monipuolinen liiketila. Mahdollisuus vuokrata myös PopUp käyttöön. Tilassa vesipiste ja wc. Kysy lisää!

 
Jyväskeskus, 180,5m2

Kauppakatu 29A

Jyväskeskuksen ensimmäisessä kerroksessa karkkikauppaa vastapäätä tilava liiketila. Mahdollisuus vuokrata myös PopUp käyttöön. Tilassa vesipiste ja wc. Kysy lisää!

Jyväskeskus, 494m2
Kauppakatu 29A
 
Jyväskeskuksen toisessa kerroksessa New Yorkerin vieressä monipuolinen liiketila. Mahdollisuus vuokrata myös PopUp käyttöön. Tilassa ei ole wctä eikä vesipistettä. Kiinteistössä taukotila. Kysy lisää!
Kauppakeskus Tawast, promo

Kauppakatu 33

Pääkäytävällä sijaiteva promopaikka, joka soveltuu muutaman päivän mittaiseen popup-käyttöön. Kysy lisää!

Kauppakeskus Tawast, 21m2

Kauppakatu 33

Kompakti myymälätila Kauppakeskus Tawastin käytävien kulmauksessa. Ideaali Popup- tai pientuotemyymäläksi. Kysy lisää!Kauppakeskus Tawast, 63m2

Kauppakatu 35

Versonraitilla sijaitseva myymälätila on heti vapaa. Nykyisin toiminut popupkäytössä. Pitkänomainen (pohjakuvassa keltainen) tila on kooltaan 63m2. Kookkaat ikkunat suoraan kauppakäytävälle. Vuokran lisäksi sähkö- ja vesimaksu sekä markkinointimaksu. Kysy lisää!

Kauppakeskus Tawast, 152m2
Kauppakatu 35
 
Kahden käytävän risteyksessä sijaitseva reilun kokoinen myymälätila (pohjakuvassa sininen alue). Ollut Punnitse & Säästä -liiketilan käytössä. Voidaan yhdistää viereiseen 179m2 myymälätilaan, jossa on myös runsaasti (43m2) varastotilaa. Yhteensä vuokrattavissa siis 374m2 kokonaisuus, aivan kauppakeskuksen ja Jyväskylän sydämessä. Vuokran lisäksi sähkö+ vesi käytön mukaisesti sekä markkinointimaksu. Kysy lisää!
 
Kauppakeskus Tawast, 165,5m2

Kauppakatu 35

Versonraitin päässä sijaitseva myymälätila. Vila-myymälän käytössä ollut tila edustavilla suuurilla näyteikkunoilla. Hissi autokellariin ja varastoon aivan tilan lähellä. Vuokran lisäksi sähkö- vesi ja markkinointimaksu. Kysy lisää!

Torikeskus, 40m2
Yliopistonkatu 36
 
Kätevä liiketila 1.kerroksessa, parkkihalliin kulkevan käytävän varrella. Tämä tila sopii vaikka yrityksesi toimitiloiksi. Liiketilasta löytyy sosiaalitilat.  Olisiko tässä unelmiesi liikepaikka? Heti vapaa. Kysy lisää!
 
 
 
 
Torikeskus, 70m2
Yliopistonkatu 36
 
1. kerroksen liiketila jossa on kaikki valmiina! Tämä liiketila on valmiiksi kalustettu ja muovautuu kätevästi erilaisiin tarpeisiin. Tuot vain omat tavarat sisään ja olet valmis palvelemaan asiakkaitasi. Liiketila sijaitsee näkyvällä risteysalueella, jossa on työmatkaliikennettä, lounasasiakkaita sekä kulku parkkihalliin. Liiketilasta löytyy pienet sosiaalitilat ja wc. Olisiko tässä unelmiesi liikepaikka? Heti vapaa. Kysy lisää!
Torikeskus, 159m2
Yliopistonkatu 36
 
Tyylikäs liiketila Minilaukkua vastapäätä. Tämä tila sopii myös ravintolakäyttöön. Liiketilassa asiakas wc. Henkilökunnalle sosiaalitilat, wc ja pieni varasto. Olisiko tässä unelmiesi liikepaikka? Heti vapaa. Kysy lisää!
Torikeskus, 400m2
Yliopistonkatu 36
 
Torikeskuksen 1.kerroksessa sijaitseva liiketila, joka on heti valmis käyttöön. Tästä pääkäytävällä sijaitsevasta liiketilasta löytyy myös sosiaalitilat. Olisiko tässä unelmiesi liikepaikka? Heti vapaa. Kysy lisää!

  Olen kiinnostunut seuraavasta liiketilasta:

  *Pakollinen tieto

  Yhteystiedot

  Anna Kyntäjä, toiminnanjohtaja
  p. 0405930027
  anna.kyntaja@jyvaskylansydamessa.fi