Pop Up-liiketilat

Löydä täältä keskustan vapaat PopUp -liiketilat monenlaisiin käyttötarkoituksiin.

Yrittäjäksi Jyväskylän Sydämeen?

Oletko kiinnostunut yrittämisestä Jyväskylän keskustassa? Olemme koonneet yhteen vapaat liiketilat, jotka sopivat myös PopUp liiketiloiksi. Tutustu tässä vapaisiin tiloihin ja kysy lisätietoja. Kerromme mielellämme lisää!

Kauppakeskus Sokkari, 13m2

Kauppakatu 24
 
Sokkarin 1. kerroksessa 13 neliön tila Body Shoppia vastapäätä. Mahdollisuus vuokrata myös PopUp käyttöön. Tilassa ei ole wctä eikä vesipistettä. Kiinteistössä henkilökunnan taukotila.
Jyväskeskus, 46m2
Kauppakatu 29A
 
Jyväskeskuksen ensimmäisessä kerroksessa keskusaukion laidalla monipuolinen liiketila. Mahdollisuus vuokrata myös PopUp käyttöön. Tilassa vesipiste ja wc. Kysy lisää!

 

Kauppakeskus Tawast, 21m2

Kauppakatu 33

Kompakti myymälätila Kauppakeskus Tawastin käytävien kulmauksessa. Ideaali Popup- tai pientuotemyymäläksi. Kysy lisää!Kauppakeskus Tawast, 152m2
Kauppakatu 35
 
Kahden käytävän risteyksessä sijaitseva reilun kokoinen myymälätila (pohjakuvassa sininen alue). Ollut Punnitse & Säästä -liiketilan käytössä. Voidaan yhdistää viereiseen 179m2 myymälätilaan, jossa on myös runsaasti (43m2) varastotilaa. Yhteensä vuokrattavissa siis 374m2 kokonaisuus, aivan kauppakeskuksen ja Jyväskylän sydämessä. Vuokran lisäksi sähkö+ vesi käytön mukaisesti sekä markkinointimaksu. Kysy lisää!
 
Liiketila Asemakatu, 213-654m2
Asemakatu 11
 
Näyttävä kivijalassa sijaitseva liiketila aivan Jyväskylän sydämessä. Tilat kolmessa kerroksessa ja katutasossa on isot näyteikkunat Asemakadulle. Tila on muokattavissa ja voidaan jakaa kahdeksi erilliseksi tilaksi. Olisiko tässä unelmiesi liikepaikka? Heti vapaa. Kysy lisää!
 
Jyväskeskus, 12m2
Kauppakatu 29A
 
Jyväskeskuksen ensimmäisessä kerroksessa näkyvällä paikalla sijaitseva kätevä liiketila, jossa vesipiste. Tämä tila on mahdollista vuokrata myös PopUp käyttöön. Kiinteistössä taukotila. Kysy lisää!
Jyväskeskus, 180,5m2

Kauppakatu 29A

Jyväskeskuksen ensimmäisessä kerroksessa karkkikauppaa vastapäätä tilava liiketila. Mahdollisuus vuokrata myös PopUp käyttöön. Tilassa vesipiste ja wc. Kysy lisää!

Kauppakeskus Tawast, 63m2

Kauppakatu 35

Versonraitilla sijaitseva myymälätila on heti vapaa. Nykyisin toiminut popupkäytössä. Pitkänomainen (pohjakuvassa keltainen) tila on kooltaan 63m2. Kookkaat ikkunat suoraan kauppakäytävälle. Vuokran lisäksi sähkö- ja vesimaksu sekä markkinointimaksu. Kysy lisää!

Kauppakeskus Tawast, 165,5m2
Kauppakatu 35

Versonraitin päässä sijaitseva myymälätila. Vila-myymälän käytössä ollut tila edustavilla suuurilla näyteikkunoilla. Hissi autokellariin ja varastoon aivan tilan lähellä. Vuokran lisäksi sähkö- vesi ja markkinointimaksu. Kysy lisää!
 
 
Jyväskeskus, 12,5 m2
Kauppakatu 29A
 
Jyväskeskuksen ensimmäisessä kerroksessa Elosta vastapäätä sijaitseva liiketila. Mahdollisuus vuokrata myös PopUp käyttöön. Tilassa vesipiste. Kiinteistössä taukotila. Kysy lisää!
 
Jyväskeskus, 494m2
Kauppakatu 29A
 
Jyväskeskuksen toisessa kerroksessa New Yorkerin vieressä monipuolinen liiketila. Mahdollisuus vuokrata myös PopUp käyttöön. Tilassa ei ole wctä eikä vesipistettä. Kiinteistössä taukotila. Kysy lisää!
Kauppakeskus Tawast, 68m2

Kauppakatu 35

Versonraitilla sijaitseva myymälätila on vapaa sopimuksen mukaan. Ollut kampaamokäytössä, joten vesipisteet löytyvät mukavasti. Kauppalaiskujaan ulottuva pitkänomainen tila, joka on mahdollista yhdistää viereiseen/viereisiin liiketiloihin. Vuokran lisäksi sähkö-, vesi- ja markkinointimaksu. Kysy lisää!

Kauppakeskus Tawast, promo

Kauppakatu 33

Pääkäytävällä sijaiteva promopaikka, joka soveltuu muutaman päivän mittaiseen popup-käyttöön. Kysy lisää!

 
 

  Olen kiinnostunut seuraavasta liiketilasta:

  *Pakollinen tieto

  Yhteystiedot

  Inka Nuutinen, toiminnanjohtaja
  p. 045 634 7238
  inka.nuutinen@jekku.fi