Pukeutumisen isoa iloa

Inka Nuutinen, plussakauppa OOTD:n yrittäjä haluaa tarjota pukeutumisen iloa myös isoille naisille. Hänen mielestään on tärkeää, että jokainen voi ilmaista itseään ja omaa persoonaansa. Hän kannustaa kaikkia kehopositiiviseen ajattelutapaan. 

Kymmenisen vuotta sitten Inka teki havainnon, että jyväskyläläiset vaateliikkeet tarjoavat kivoja ja trendikkäitä vaatteita vain pienessä koossa. Tämä havainto johti siihen, että Inka päätti aloittaa liiketoiminnan franchising-yrittäjänä isoihin kokoihin erikoistuneessa Zizzi-ketjussa vuonna 2010 kahden muun osakkaan kanssa. Zizzi-ketjun parissa vierähti seitsemän vuotta, mutta sitten ajatukset kypsyivät ketjusta irtaantumiseen ja itsenäisenä yrittäjänä toimimiseen. 

Yrityksen uudeksi nimeksi tuli OOTD, Outfit Of The Day. – Itsenäistymisen myötä saatoimme monipuolistaa Jyväskylän plussavaatetarjontaa ja tuoda tänne useampia merkkejä asiakkaidemme iloksi, Inka kertoo. 

Yritys muutti Jyväskylän keskustaan, Torikeskukseen vuoden 2019 alussa. Kävelykadun tuntumasta löytyi tilava ja kohtuuhintainen liiketila. 

– Positiivista on myös paikallinen vuokraisäntä, joka tuntee Jyväskylän haasteet sekä mahdollisuudet, Inka kehuu. Luonnollisesti alun haasteena on ollut saada asiakkaat löytämään uuteen liikepaikkaan. 

Second Hand on seuraava megatrendi

Vaatekaupan alalla täytyy jatkuvasti seurata trendejä. Torikeskuksen uudessa myymälässä on erikoisuutena pluskoon Second Hand-mallisto, joka tarjoaa monipuolisuutta valikoimaan.

– Second Hand ja kierrätys on nyt nouseva trendi ja voisin väittää, että se on myös seuraava megatrendi vaatealalla, Inka kertoo innostuneena. On mielenkiintoista seurata ja olla mukana tässä kehityksessä! 

OOTD:n malliston vaatteet löytyvät koossa 40-56 ja mallistossa on sellaisia merkkejä, joita ei löydy muista liikkeistä Jyväskylässä. Myymälään kannattaa tulla avoimin mielin, vaikka oma tyyli olisikin vähän hakusalla. OOTD:ssä palvellaan asiakasta aina mahdollisimman hyvin. 

– Teemme maksuttomia henkilökohtaisia stailauksia päivittäin. Meillä on myös ompelupalvelu ja lyhennämme meiltä ostetut housut aina veloituksetta. 

OOTD:llä voit järjestää myös kaveri- ja yritysporukoille kauneusiltoja, joissa on stailausta, trendinäytöksiä ja meikki-/ihonhoitotuokioita yhteistyössä Muuramen Oriflame-edustuksen kanssa. 

Lauantai-iltapäivän lomareissu

Inkan, 43, kotona kannustusjoukkoina on kolme teiniä, aviomies ja koira. 

– Olemme mieheni kanssa ottaneet tavaksi lähteä lauantai-iltapäivällä kävellen keskustaan. Poikkeamme matkan varrella vaihtelevasti ruokapaikoissa, kahviloissa, myymälöissä tai vaikka pelaamassa biljardia. Muutama tunti kaupungilla ja sitten bussilla kotiin saunaan. Täytyy sanoa että suosittelen! Tunne on kuin olisi reissussa käynyt, meillä on upea persoonallinen kaupunki!

– Jyväskylän keskustassa on monipuolinen ja mielenkiintoinen valikoima persoonallisia yksityisiä liikkeitä, on ilo kuulua tähän joukkoon, hän lisää. 

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

ARTLO Taidetarvike on Ihana ikkuna 2021

Kokonaan taidetarvikkeista rakennettu valkoinen lumilinna ARTLO Taidetarvikkeen näyteikkunassa vakuutti yksimielisen tuomariston.  ”Selkeä ja näyttävä toteutus on upea katseenvangitsija! Ikkunasta välittyy tarinallisuus, ja sen sanoma on

Lue lisää »