matkakeskus jyväskylän keskustassa

Shoppailuelämys paikallisiin design- ja käsityömyymälöihin

Haluatko tutustua Jyväskylän parhaimpiin design- ja käsityömyymälöihin tai onko sinulle tulossa vieraita, jotka kaipaisivat hieman ohjelmaa päiväksi?

Doerz Local -palvelun avulla voit varata elämyksen, joka vie teidät turvallisesti pieniin putiikkeihin ja kauppoihin keskustassa ja hiukan sen ulkopuolellakin. Näissä persoonallisissa kaupoissa pääsette ihastelemaan suomalaisten merkkien laukkuja, vaatteita, koruja, käsitöitä ja jopa sisustustavaroita. Lisäksi tutustutte iloisiin ihmisiin ja mielenkiintoisiin tarinoihin näiden putiikkien takana.

Paikallisilta pienyrittäjiltä voit löytää jotain sellaista mitä et muualta saa. Kuinka mahtavaa on löytää paikalliset brändit ja tuotteet tai päätyä johonkin pop-up myymälään, jonka olemassaolosta et edes tiennyt!

Laita jalkaan mukavat kengät ja lähde tutustumaan paikallisiin erikoismyymälöihin iloisessa ja asinatuntevasaa seurassa. Tämä uniikki shoppailuelämys maksaa 15 euroa (kesto n. 2 tuntia) ja voit varata sen täältä:
https://fi.doerz.com/jyvaskyla/finnish-design-handicrafts

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Valoteokset tuovat esiin valoa usein eri tavoin

Valon kaupunki –tapahtuma järjestetään tänä vuonna aikavälillä 29.9.-8.10.2022. Tapahtuma-alue sijoittuu osittain uudelle reitille, sillä Kirkkopuistosta kuljetaan Cygnaeuksenpuiston kautta Lounaispuistoon, ja siitä rantaraitille. Valotaideteokset ovat esillä

Lue lisää »

ELÄVÄT NÄYTEIKKUNAT 2022

Koe erilainen teatterielämys, kun teatteri- ja tanssiesitykset valtaavat Ihanien Putiikkien näyteikkunat. Luvassa on elämyksiä laidasta laitaan. Tapahtuma on koko perheelle suunnattu ja maksuton. Lähde erilaiselle iltakävelylle

Lue lisää »