matkakeskus jyväskylän keskustassa

Shoppailuelämys paikallisiin design- ja käsityömyymälöihin

Haluatko tutustua Jyväskylän parhaimpiin design- ja käsityömyymälöihin tai onko sinulle tulossa vieraita, jotka kaipaisivat hieman ohjelmaa päiväksi?

Doerz Local -palvelun avulla voit varata elämyksen, joka vie teidät turvallisesti pieniin putiikkeihin ja kauppoihin keskustassa ja hiukan sen ulkopuolellakin. Näissä persoonallisissa kaupoissa pääsette ihastelemaan suomalaisten merkkien laukkuja, vaatteita, koruja, käsitöitä ja jopa sisustustavaroita. Lisäksi tutustutte iloisiin ihmisiin ja mielenkiintoisiin tarinoihin näiden putiikkien takana.

Paikallisilta pienyrittäjiltä voit löytää jotain sellaista mitä et muualta saa. Kuinka mahtavaa on löytää paikalliset brändit ja tuotteet tai päätyä johonkin pop-up myymälään, jonka olemassaolosta et edes tiennyt!

Laita jalkaan mukavat kengät ja lähde tutustumaan paikallisiin erikoismyymälöihin iloisessa ja asinatuntevasaa seurassa. Tämä uniikki shoppailuelämys maksaa 15 euroa (kesto n. 2 tuntia) ja voit varata sen täältä:
https://fi.doerz.com/jyvaskyla/finnish-design-handicrafts

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Nappaa tästä uusimmat Take Away vinkit Jyväskylän sydämestä

Haluatko aloittaa aamusi runsaalla aamiaisella? Käy hakemassa mukaasi vaikka näistä ravintoloista Kahvila-Konditoria Miriam’s, Torikulma Asemakatu 12. https://www.miriams.fi/aamiainen   Caffitella Kompassi, kauppakeskus Tawast. https://www.caffitella.fi/toimipaikat/kompassi/   Kaipaatko piristystä lounaalle? Löydä suosikkisi näistä vaihtoehdoista  Verso baari &keittiö, kauppakeskus Tawast. Lounas klo 10- 14. https://www.versobaari.fi/fi/4/lounas

Lue lisää »