Jyväskylän keskustan someseinä

Erilaiset muistoesineet unohtuvat usein piirongin laatikon pohjalle tai varaston pimentoon, mutta entäpä, jos kehystäisit ne upeaksi sisustuselementiksi? Patinan tammikuun näyttely esittelee lukuisia erilaisia mahdollisuuksia kehystää esimerkiksi isoisältä saatu taskukello tai isotädin ihana rintakoru – näin voit ottaa ne osaksi kodin sisustusta tai tehdä niistä persoonallisen lahjan seuraaville sukupolville.

Käy yläkaupungilla tutustumassa Kehysten kertomaa -näyttelyyn 9.1.- 3.2.2021 ja löydä uusia ideoita tärkeiden muistojen esille laittamiseen.

Kehystämö Galleria Patina on avoinna ma-pe klo 10-17 ja la klo 10-14.

#jyväskylänsydämessä #jyväskylä #ihanatputiikit #ihanatputiikitjyväskylä #tuepaikallista #likealocal #jyvaskyla #galleria #näyttely #kehystämö #muistottalteen #ihanaidea #yläkaupunki

27 0

Mikä sinusta on parasta Jyväskylän sydämessä? ❤️ Kerro alle oma keskustan lempparikohteesi!

#paketoipaikallista #jyväskylänsydämessä #jyväskylä

62 4

Kaipaatko jotain arjesta poikkeavaa tekemistä alkuvuodelle? Suomen käsityön museoon pääset 28.2. asti ilmaiseksi keskisuomalaisella kirjastokortilla! Ihastuttavat ja mielenkiintoiset näyttelyt vievät mennessään ja voit tutustua vaikka Leena Illukan karikatyyrimäisiin muotokuvatossuihin, Tuomas Sopasen keräilykokoelmasta koottuun Basaarien kätköistä -näyttelyyn tai vaikkapa Markku Pirin omaperäiseen tuotantoon. Käsityömuseo suorastaan pursuaa mielenkiintoista tutkittavaa.

https://www.craftmuseum.fi/

#jyväskylänsydämessä #jyväskylä #suomenkäsityönmuseo #kirjastokortillasisään @suomenkasityonmuseo

37 0

Haluatko tutustua kaupungin parhaimpiin design- ja käsityömyymälöihin tai onko sinulle tulossa vieraita, jotka kaipaisivat hieman ohjelmaa päiväksi?

Doerz Local -palvelun avulla voit varata elämyksen, joka vie teidät turvallisesti pieniin putiikkeihin ja kauppoihin keskustassa ja hiukan sen ulkopuolellakin. Näissä persoonallisissa kaupoissa pääsette ihastelemaan suomalaisten merkkien laukkuja, vaatteita, koruja ja jopa sisustustavaroita. Lisäksi tutustutte ihmisiin ja tarinoihin näiden putiikkien takana.

Jos innostuit ja haluat tutustua paikallisiin erikoismyymälöihin, voit tilata 15 euron uniikin shoppailuelämyksen (kesto n. 2 tuntia) täältä:
https://fi.doerz.com/jyvaskyla/finnish-design-handicrafts

#jyväskylänsydämessä #jyväskylä #ihanatputiikit #ihanatputiikitjyväskylä #tuepaikallista #vastuullinenteko #paketoipaikallista #ajanvietettä #ohjelmaa #shoppailupäivä #shoppailuterapiaa #shoppailukaveri #likealocal #likealocalguide
📸 fi.doerz.com

26 1

Mihin keskustan liikkeeseen sinä olet aina valmis astumaan peremmälle? 🤩
Visiitti niin netti- kuin kivijalkakauppaankin on yksi tapa osoittaa tukesi paikalliselle toimijalle – eikä aina tarvitse olla edes ostohousut jalassa. 😊

#paketoipaikallista #jyväskylä #jyväskylänsydämessä #ihanatputiikit

33 0

Valoa vuodenvaihteeseen! 🤩 Uusi vuosi ja uudet kujeet – mitä sinä odotat eniten vuodelta 2021?

16 0

Tee ihania löytöjä vielä joulun jälkeenkin – nyt on nimittäin alennusmyyntiaika! 🥳 Meidän vinkkimme vuodenvaihteen shoppailuihin:
1. Osta vain tarpeeseen.
2. Tee vastuullinen teko ja suosi hankinnoissa paikallista pienyrittäjää tai lähiputiikkiasi.
3. Liiku kaupungilla suositusten mukaisesti terveenä ja turvavälein. ❤️

#paketoipaikallista #jyväskylänsydämessä #jyväskylä

29 1

Jo joutui joulu Jyväskylään! 😍

#jyväskylä #paketoipaikallista #jyväskylänsydämessä #valonkaupunki #cityoflightJKL

29 0

Paketoitko sinä tänä jouluna pukinkonttiin paikallisia tuotteita tai palveluita? 😍 Suuren suuri jouluhalaus ja kiitos jokaiselle, joka osallistui joulumielen levittämiseen lahjakaupoilla suosimalla keskustan palveluita ja pienyrittäjien putiikkeja. Ihaninta joulunaikaa juuri sinulle! 💝

#paketoipaikallista #jyväskylä #jyväskylänsydämessä

15 0

[custom-facebook-feed]