Teatterit herättävät eloon keskustan näyteikkunat

Jyväskylän keskusta-alueen näyteikkunat heräävät eloon, kun kivijalkaliikkeet lainaavat näyteikkunansa paikallisille teattereille. Elämyksellinen ja erilainen katutapahtuma on maksuton ja suunnattu koko perheelle.

Jyväskylän keskusta-alueen näyteikkunat heräävät eloon, kun kivijalkaliikkeet lainaavat näyteikkunansa paikallisille teattereille. Elämyksellinen ja erilainen katutapahtuma on maksuton ja suunnattu koko perheelle. 

Ensimmäinen esitys nähdään klo 17.30 Rajakadulla Wedding Garagen näyteikkunassa, Improvisaatioteatteri Kutsumattomat vetämänä. Sen jälkeen luvassa on mm. tunnelmia satiirisesta komediasta Huoneteatterintulkitsemana, sekä yhteislaulua Kilpisenkadulla Jaanan laulupajankanssa klo 19.00. Ilta huipentuu Jyväs-Optiikan näyteikkunan äärelle, jossa Puskakollektiivi toteuttaa silmälasikehyksistä inspiroituneen liikeimprovisaatioesityksen. 

Mukana illan ohjelmistossa on sekä otteita tulevista näytelmistä, että jotain aivan uutta ja ennennäkemätöntä. Yhteensä illan aikana nähdään seitsemän erilaista esitystä ja esitysajat on kellotettu alkamaan puolen tunnin välein. Halutessaan ehtii nähdä kaikki esitykset, sillä ikkunat sijaitsevat pääosin kävelymatkan päässä toisistaan.

Myös putiikeista, näyteikkunoiden takaa voi löytää kivoja yllätyksiä päivän ja illan aikana. Esimerkiksi The White Room järjestää Villasukkakahvilan ja Pellavia Workshop työpajan Kilpisenkadulla.

Elävät näyteikkunat on osa Valon kaupunki tapahtumaa, joten tarkat esityspaikat ja ajat, sekä ikkunoissa esiintyvät teatterit löytyvät Valon kaupunki tapahtumaesitteestä, appista, netistä sekä Elävät Näyteikkunat Facebook tapahtumasta. 

Tapahtuma tuo yhteen paikalliset pienyrittäjät, teatterin tekijät ja kaupunkilaiset. Tapahtuman yhteen kokoavana voimana on toiminut Ihanat Putiikit, joka on paikallisten kivijalkaliikkeiden yhteinen brändi. Ihanat Putiikit toiminnan mahdollistaa Jyväskylän Elävä kaupunkikeskusta ry (Jekku ry).

Elävät näyteikkunat tapahtuma toteutetaan turvallisesti ulkotilassa.

Tervetuloa nauttimaan teatterista ja Ihanien Putiikkien tunnelmasta!!

Esitysajat, paikat ja teatterit:

17:30 WEDDING GARAGE – IMPROTEATTERI KUTSUMATTOMAT Rajakatu 28
18:00 MIRIAM´S – NAISSAAREN NÄYTTÄMÖ Asemakatu 12
18:30 PIKKU TEELEIDI – HUONETEATTERI Kauppakatu 19
19:00 THE WHITE ROOM – JAANAN LAULUPAJA Kilpisenkatu 9
19:30 PELLAVIA – AD ASTRA Kilpisenkatu 7
20.00 TAIDETARVIKE ARTLO – NAISSAAREN NÄYTTÄMÖ Gummeruksenkatu 9
20:30 JYVÄS-OPTIIKKA – PUSKAKOLLEKTIIVI Kauppakatu 5

Tapahtuman mahdollistaa Jyväskylän Eläväkaupunkikeskusta ry.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Taco Bell avasi ovet Jyväskylän Sydämessä

Kävelykadulla on uudenlaista sutinaa, kun kauan odotettu amerikkalainen pikaruokaketju avasi ravintolan keskeiselle paikalle Jyväskylässä. Ketju otti marraskuussa tärkeän askeleen eteenpäin verkostonsa laajentamisessa, kun sekä Tampereen

Lue lisää »

Jyväskylän Joulunavaus 2021

Tervetuloa Jyväskylän perinteiseen Joulunavaukseen keskustaan lauantaina 20.11. Koko Jyväskylän keskusta juhlistaa joulukauden avausta yhdessä! Löydät paljon jouluista ohjelmaa, tarjouksia, tekemistä ja palveluita ympäri keskustaa. 17.15

Lue lisää »