Tekemistä syyslomalle!

Kaipaatko syyslomalle jotain mukavaa tekemistä?

Tiestitkö, että Lomalokki kokoaa peruskoulujen syysloman ajalle lapsille ja nuorille suunnattua toimintaa Jyväskylässä. Aktiviteettejä on koottu Jyväskylän kaupungin omien toimintojen lisäksi myös Jyväskylän alueen nuorisotoimijoiden verkostosta sekä muista lapsille ja nuorille järjestettäviltä tahoilta. Lomalokista löytyy muun muassa erilaisia leirejä, yksittäisiä ohjattuja toimintahetkiä sekä avoimia tiloja ajanviettoon.

– Syyslomatekemistä löytyy jälleen monipuolisesti ja etenkin alakouluikäisille on tarjolla eri aihepiireihin keskittyviä leirejä. Nuorten toiminnassa korostuvat yksittäiset, ohjatut toimintahetket sekä avoimet nuorisotilat, mutta pari päiväleiriä voi sieltäkin bongata, kertoo Lomalokista vastaava nuorisonohjaaja Rita Suhonen.

Lomalokista löytyy myös kivoja ideoita omatoimiseen tekemiseen. Voit käydä kaverin kanssa vaikkapa Taidemuseon avoimessa pajassa maalaamassa ja piirtämässä. Avoin paja on auki perjantaisin 24.9.-26.11. klo 14-17, jolloin paikalla on myös vertaisohjaaja innostamassa ja antamassa vinkkejä tekniikoihin. Taidemuseon pajalle on vapaa pääsy.

Veturitallit ja Bostari pitävät ovet avoinna 13-29 -vuotiaille syyslomalla tiistaista torstaihin. Veturitalleilla nuoret voivat kokeilla muun muassa magneettikalastusta, peliturnausta, leivontaa ja bingoa. Pienille lapsille löytyy kaupungin kirjastosta Kirjametsä -työpajoja, joissa suunnataan retkelle satumetsään. Myös museot ja liikuntapaikat tarjoavat mielenkiintoista tekemistä syyslomalle.

Kannattaa siis tehdä syyslomasta ikimuistoinen ja käydä tutkimassa mitä kaikkea kivaa tekemistä Jyväskylän Sydämestä löytyy! Tarkempia tietoja löydät Jyväskylän kaupungin lomatoimintoja keräävältä Lomalokki-sivustolta.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Taco Bell avasi ovet Jyväskylän Sydämessä

Kävelykadulla on uudenlaista sutinaa, kun kauan odotettu amerikkalainen pikaruokaketju avasi ravintolan keskeiselle paikalle Jyväskylässä. Ketju otti marraskuussa tärkeän askeleen eteenpäin verkostonsa laajentamisessa, kun sekä Tampereen

Lue lisää »

Jyväskylän Joulunavaus 2021

Tervetuloa Jyväskylän perinteiseen Joulunavaukseen keskustaan lauantaina 20.11. Koko Jyväskylän keskusta juhlistaa joulukauden avausta yhdessä! Löydät paljon jouluista ohjelmaa, tarjouksia, tekemistä ja palveluita ympäri keskustaa. 17.15

Lue lisää »