Tervehdys Popperilta!

Hei!
Olen Anu Rinkinen Popper design yrityksen luova sielu. Popper valmistaa uniikkeja tekstiilejä ja pienesineitä piirtäen ja maalaten luonnonmateriaaleille. Elämäniloiset tekstiilit toteutuvat valmismallistossa ja yhteistyössä asiakkaan kanssa räätälöidyissä tilaustöissä. Tuotteissa seikkailevat jo hyvin tunnistettavat eläinhahmot ja tietysti kasvi- ja kukka-aiheet.

Olen toiminut käsityöläisenä Jyväskylässä jo vuodesta 1996. Tällä hetkellä minä ja iloiset Popper-hahmot sijaitsevat Kilpisenkatu 9:ssä. Samassa tilassa valmistan tuotteet alakerran työhuoneessa. Keskikerroksessa on tunnelmallinen putiikki, missä myyn omien tuotteiden lisäksi muiden käsityöläisten ja taiteilijoiden tuotteita. Popper putiikin 2. kerroksessa on galleria-tila, jossa pidetään vaihtuvia näyttelyitä. Aikaisempia kivijalkaliikkeitä Popperilla on ollut Kauppakadulla ja Toivolan pihalla.

Popperilta löytyy ajatuksella valmistetut ja kulutusta kestävät lahjat ja uniikit sisustustekstiilit. Ja jos putiikilta ei löydy sopivaa kuviota tai oikean väristä tuotetta, sen voi tilata toivotuilla kuvioilla ja väreillä. Silloin ei löydy mistään toista samanlaista tuotetta. Ja juuri tuo tilaustöiden tekeminen on parasta, kun silloin saa ratkaista asiakkaiden luovia ongelmia.

Asiakkaiden lempparituotteita on muistikirjat ja tyynyliinat osuvilla lausahduksilla, sekä arkitaidetta pyyhkeiden muodossa. Ja tietysti näyttelyssä voi käydä piipahtamassa ja piristää sillä omaa päivää. Näyttelyyn on aina vapaa pääsy ja mielelläni kerron esillä olevista töistä ja niiden tekijöistä.

Terveisin, Anu

Maaliskuun näyttelyssä nähtävillä on taiteilija Suvi Nurmen metalliteoksia.

Näyttelyn nimi: Maailma taivaan takana
Näyttelyn ajankohta: 1.-24.3.2023
Näyttely avoinna: ke-pe 10-17 ja la 10-14
Näyttelyn rakennus: ma-ti 27.-28.2.2023
Avajaiset: 1.3.2023 klo 17-19

Suvi Nurmi:
Olen säynätsalolainen taiteilija/taidehitsaaja. Teen teoksia ruostumattomasta teräksestä ja käytän pääasiassa metalliteollisuuden hukkapaloja. Inspiraatiota saan usein luonnosta, josta löytyy vahvoja viittauksia ihmisyyteen ja moninaisiin sielunmaisemiin. Haluan saada kylmän ja kovan teräksen näyttämään ja tuntumaan pehmeältä. Teokset heijastavat pehmeästi ympäristönsä valoja, varjoja ja värejä.
www.suvinurmi.fi

Popperin yhteystiedot
Kilpisenkatu 9
40100 Jyväskylä
www.popper.fi
0400-914417
ig:@popperdesign
Face: popperdesign

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Tervehdys Popperilta!

Hei!Olen Anu Rinkinen Popper design yrityksen luova sielu. Popper valmistaa uniikkeja tekstiilejä ja pienesineitä piirtäen ja maalaten luonnonmateriaaleille. Elämäniloiset tekstiilit toteutuvat valmismallistossa ja yhteistyössä asiakkaan

Lue lisää »

Meillä on rekry auki!

Sykkiikö sydämesi Jyväskylän kaupunkikeskustan kehittämiselle? Haluaisitko olla mukana toteuttamassa entistä vetovoimaisempaa Jyväskylää yhdessä alueen toimijoiden kanssa? Jyväskylän sydämessä etsii nyt toiminnanjohtajaa. Yhdistyksen toiminnanjohtajan tehtävässä luot

Lue lisää »