Tiesitkö, että meiltä Jyväskylän sydämestä löytyy ihon hyvinvoinnin huippuosaamista?

Kauneushoitola Maarit on erikoistunut ihon hyvinvointiin, sen häiriötilanteisiin ja niiden parantamiseen

Vuonna 1967 perustettu Kauneushoitola Maarit on Jyväskylän pitkäaikaisin kauneushoitola ja se toimii rauhallisessa liiketilassa kävelykadulla, Kauppakatu 27B:ssä, kolmannessa kerroksessa. Yrittäjä kosmetologi Pirkko Riikonen on ostanut yrityksen vuonna 2011, joten hän juhlii tänä vuonna 10 vuotista yrittäjyyttä. <3 

Tatuoinnin ja kestopigmentointien poistoja sekä luxuskosmetiikkasarja Guinot

Kauneushoitola Maarit tarjoaa asiakkailleen huippuluokkaisen ammattikosmetiikkasarjan Guinotin, jota  on saatavilla vain valikoiduista kauneushoitoloista sekä ainutlaatuisen farmakosmeettisen pHformulan. Yrittäjä Pirkko Riikonen on keskittynyt työssään ihon hyvinvointiin ja sen häiriötiloihin ja niiden parantamiseen. “Anti-age hoidot sekä tehokkaat yksittäiset hoidot palkitsevat niin minut kuin asiakkaani”, sanoo Pirkko. Hän haluaa palvella kaikkia ikäryhmiä parhaalla mahdollisella tavalla ihon häiriötilojen parannuksessa tai vaikka vain hemmottelussa. 

Ainutlaatuiseksi KH Maaritin tekee myös se, että sieltä saa myös tatuoinnin ja kestopigmentointien poistoja, mitkä eivät ole kovinkaan yleisiä Suomessa. Pirkon mielestä parasta työssä on positiiviset palautteet ja hoitojen hyvät tulokset sekä tyytyväiset asiakkaat. Se, että tuottaa iloa ja hyvää mieltä vaikka vain kasvohieronnalla,  palkitsee häntä. 

Uutuuksia ihonhoidossa

Yrittäjä näkee tulevaisuuden melko turvallisena ja hän toivoo löytävänsä jossain vaiheessa yrittäjäkumppanin, jotta aukioloajat voisivat olla hieman pidemmät ja asiakkaat saisivat palvelua myös myöhemmin illalla. Uutuuksien kautta Pirkko Riikonen pystyy tarjoamaan parempaa ja laajempaa hoitovalikoimaa. Tästä hyvänä esimerkkinä on mm. LED valohoito, joka sopii ihon uudistamiseen, vaurioiden korjaamiseen, ihon rauhoittamiseen sekä aknen ja muiden tulehduksellisten ihotilanteiden hoitoon. Suositumpia hoitoja Kauneushoitola Maaritissa onkin ihon häiriötilojen hoidot sekä anti-age hoidot.  

Hoitojen tueksi KH Maaritista löytyy myös Skinscan ihon kuvantamismenetelmä, joka antaa raportin ihon kymmenistä eri tiloista sekä kotihoitoreseptin. Ihon analysointi valaisee paremmin mitkä valinnat ovat oikeita juuri sinun kasvojesi ihon hoidossa. Koulutettuna pHformula-kosmetologina yrittäjä Pirkko Riikonen neuvoo tuotteiden kotikäytössä ja suosittelee kauneushoitolahoitoja, jotka tukevat hyvää lopputulosta ihonhoidossa. 
 

Terveisenä Pirkko haluaa sanoa kaikille: “Käyttäkää rohkeasti pienyrittäjien palveluita.  Huolehdimme turvaväleistä,  huolehdimme nyt ja aina hygieniasta, meille on turvallista tulla.” 

Kauneushoitola Maarit tarjoaa turvallisia kohtaamisia Jyväskylän Sydämessä! Varaa oma aikasi https://khmaarit.com/

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Valoteokset tuovat esiin valoa usein eri tavoin

Valon kaupunki –tapahtuma järjestetään tänä vuonna aikavälillä 29.9.-8.10.2022. Tapahtuma-alue sijoittuu osittain uudelle reitille, sillä Kirkkopuistosta kuljetaan Cygnaeuksenpuiston kautta Lounaispuistoon, ja siitä rantaraitille. Valotaideteokset ovat esillä

Lue lisää »

ELÄVÄT NÄYTEIKKUNAT 2022

Koe erilainen teatterielämys, kun teatteri- ja tanssiesitykset valtaavat Ihanien Putiikkien näyteikkunat. Luvassa on elämyksiä laidasta laitaan. Tapahtuma on koko perheelle suunnattu ja maksuton. Lähde erilaiselle iltakävelylle

Lue lisää »