Vapaaehtoistoiminnan messut 16.1.

Järjestyksessään yhdeksännet vapaaehtoismessut järjestetään torstaina 16.1. klo 13-18 aivan kaupungin keskustassa Jyväskylän pääkirjaston Minnansalissa (Vapaudenkatu 39-41).

Jyväskylässä on yli sata erilaista vapaaehtoistoiminnan paikkaa ja vaihtoehtoja on monia: vapaaehtoistoiminta voi olla lyhyt- tai pitkäkestoista, ihmisläheistä, eläinavusteista, vuorovaikutteista tai itsenäistä, vaativaa tai helppoa, joten tule löytämään monista vaihtoehdoista juuri sinulle sopiva toiminta! Messuilla ovat mukana Jyväskylän kaupunki, paikalliset järjestöt ja Jyväskylän seurakunta.

Messujen oheisohjelmaa kirjaston Lavalla

Messujen oheisohjelmana nähdään paikallisen Mieletön sitruuna -improvisaatioteatterin esitykset kirjaston Lavalla klo 16 ja 17. Lavalla myös eri toimijoiden vapaaehtoiset kertovat oman tarinansa ja sen jälkeen esiintyjän voi lainata hetkeksi ja kysellä vielä lisää toiminnan sisällöstä. Tule kuuntelemaan ja lainaamaan mielenkiintoinen vapaaehtoinen!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

ARTLO Taidetarvike on Ihana ikkuna 2021

Kokonaan taidetarvikkeista rakennettu valkoinen lumilinna ARTLO Taidetarvikkeen näyteikkunassa vakuutti yksimielisen tuomariston.  ”Selkeä ja näyttävä toteutus on upea katseenvangitsija! Ikkunasta välittyy tarinallisuus, ja sen sanoma on

Lue lisää »