Vapaaehtoistoiminnan messut 16.1.

Järjestyksessään yhdeksännet vapaaehtoismessut järjestetään torstaina 16.1. klo 13-18 aivan kaupungin keskustassa Jyväskylän pääkirjaston Minnansalissa (Vapaudenkatu 39-41).

Jyväskylässä on yli sata erilaista vapaaehtoistoiminnan paikkaa ja vaihtoehtoja on monia: vapaaehtoistoiminta voi olla lyhyt- tai pitkäkestoista, ihmisläheistä, eläinavusteista, vuorovaikutteista tai itsenäistä, vaativaa tai helppoa, joten tule löytämään monista vaihtoehdoista juuri sinulle sopiva toiminta! Messuilla ovat mukana Jyväskylän kaupunki, paikalliset järjestöt ja Jyväskylän seurakunta.

Messujen oheisohjelmaa kirjaston Lavalla

Messujen oheisohjelmana nähdään paikallisen Mieletön sitruuna -improvisaatioteatterin esitykset kirjaston Lavalla klo 16 ja 17. Lavalla myös eri toimijoiden vapaaehtoiset kertovat oman tarinansa ja sen jälkeen esiintyjän voi lainata hetkeksi ja kysellä vielä lisää toiminnan sisällöstä. Tule kuuntelemaan ja lainaamaan mielenkiintoinen vapaaehtoinen!

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Nyt nautitaan!

Tervetuloa taas nauttimaan Jyväskylän keskustan ihanasta, elävästä ja hurmaavan maukkaasta ravintola- ja kahvilatarjonnasta! Ravintolat ja kahvilat saavat jälleen avata ovensa asiakkaille kesäkuun 1. päivä. Ja

Lue lisää »

Loppusilaus sille, mikä on tärkeää

Kehystämö Galleria Patinan yrittäjä Ella Hirsiaho oli 9-vuotias, kun hän ensimmäisen kerran vei posterin kehystettäväksi kehystämöön. Hänellä oli varma käsitys siitä, millainen kehyksen piti olla.

Lue lisää »