Ajanvietto Jyväskylässä

Jyväskylän keskustasta löytyy kivaa tekemistä kaikille. Viihdettä, kulttuuria, kuntoilua, konsertteja.
Tervetuloa viihtymään!

Ulkoilua keskustassa

Haluaisitko istahtaa hetkeksi puiden katveeseen? Jyväskylän keskustassa on kauniita viheralueita, jotka tarjoavat ihanan hengähdyshetken. Etenkin kesäaikaan ne ovat viehättäviä kohtaamispaikkoja.

Kirkkopuisto, Kauppakatu. Täällä sijaitsee muun muassa Jyväskylän kaupunginkirkko ja lukuisia kauniita taideteoksia.

Lounaispuisto, Minna Canthin kadun ja Seminaarinkadun risteyksessä. Puisto on täynnä upeaa ohjelmaa erityisesti kesäaikaan.

Harju ja Neron portaat. Komea Harju sijaitsee aivan Jyväskylän keskustan tuntumassa. Gummeruksenkadun yläpäästä pääset kipuamaan Neron portaita pitkin korkealle Harjulle.

Mäkimatin perhepuisto
Viihtyisä Mäki-Matin perhepuisto sijaitsee Oikokadulla. Puisto koostuu kahdesta idyllisestä rakennuksesta sekä laajasta puistomaisesta ulkoilualueesta. Puistossa vallitsee lämmin ja yhteisöllinen ilmapiiri, yhdessä tekemisen meininki. Lapsiperheen suosikki.

Jyväskylän satama 
Jyväskylän satamasta ja Lutakonaukiosta on kehkeytynyt viime vuosina todellinen tapahtuma-areena ja viehättävä alue ajanviettoon ympärivuotisesti.

Jyväskylän satamassa on kuntoilijoita varten toiminnallinen crossfitsali, ja sieltä pääset suoraan myös Suomen suurimpaan ulkokuntosaliin, yhteensä noin 14 kilometriä Jyväsjärveä kiertävälle reitille. Rantaraitilla on turvallista liikkua kävellen, polkupyörällä tai rullaluistimilla.

Tapahtumat

MUKAVAA PUUHAA LAPSIPERHEILLE

Mäki-Matin perhepuisto Harjun kupeessa on ollut perheiden suosikki jo 40 vuoden ajan. 

Kauppakeskus Forumin alakerrassa on viihtyisä leikkipaikka lapsille. 

Jyväskeskuksen Rossossa pääsee myös leikkimään leikkipaikassa. 

Kuva: Hanna-Kaisa Hämäläinen, Jyväskylän kaupunki