Harjun Paperin jouluinen ikkuna on ihanin

Ihana ikkuna-näyteikkunakilpailun on voittanut tänä vuonna Yliopistonkadulla sijaitseva Harjun paperi. Kilpailussa tuli toiseksi Kukkapalvelu Nooa Kauppakadulta ja ja kolmannen sijan pokkasi Rajakadulla sijaitseva Wedding Garage.

Harjun Paperi, Yliopistonkatu 6

Neljättä kertaa järjestetyssä Ihana ikkuna-näyteikkunakilpailussa oli mukana 21 osallistujaa Jyväskylän keskustan kivijalkamyymälöistä. Kilpailun voittaja valittiin yleisöäänien perusteella, joita tuli tänä vuonna yhteensä 1982. Harjun Paperi sai ylivoimaisen äänimäärän, yhteensä 390 ääntä. Kukkapalvelu Nooa sai 169 ääntä ja Wedding Garage 149. Kilpailun voitto on Harjun Paperille kolmas peräkkäinen.

Kukkapalvelu Nooa, Kauppakatu 19

Voittajaikkuna Harjun Paperi saa palkinnoksi vuoden 2020 ajaksi ikkunapesut. Toiselle ja kolmannelle sijalle yltäneet yrittäjät saavat kunniakirjan lisäksi lahjakortit Hotelli Verson ravintolaan.

Äänestäneiden kesken arvottiin myös 20 euron lahjakortteja kilpailuun osallistuviin putiikkeihin. Äänestäjille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti.

Wedding Garage, Rajakatu 28

Kaikkia ikkunoita voi vielä ihastella tästä

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Valoteokset tuovat esiin valoa usein eri tavoin

Valon kaupunki –tapahtuma järjestetään tänä vuonna aikavälillä 29.9.-8.10.2022. Tapahtuma-alue sijoittuu osittain uudelle reitille, sillä Kirkkopuistosta kuljetaan Cygnaeuksenpuiston kautta Lounaispuistoon, ja siitä rantaraitille. Valotaideteokset ovat esillä

Lue lisää »

ELÄVÄT NÄYTEIKKUNAT 2022

Koe erilainen teatterielämys, kun teatteri- ja tanssiesitykset valtaavat Ihanien Putiikkien näyteikkunat. Luvassa on elämyksiä laidasta laitaan. Tapahtuma on koko perheelle suunnattu ja maksuton. Lähde erilaiselle iltakävelylle

Lue lisää »