Ihana ikkuna -näyteikkunakilpailu tuo valoa ikkunoihin

Jyväskylän keskustan myymälät kisaavat joulun alla jo viidettä kertaa Ihana Ikkuna -näyteikkunakilpailun voittajan tittelistä. Kilpailuun osallistuu tänä vuonna 17 myymälää Jyväskylän keskustan alueelta. Ikkunat somistetaan jouluisasti ja tänä vuonna kilpailun erityisenä teemana on valo.

Kilpailun voittaja valitaan yleisöäänestyksellä ja asiantuntijaraadin päätöksellä. Asiantuntijaraatiin kuuluvat Sanomalehti Keskisuomalaisen taloustoimituksen esimies Jorma Rahkonen, Jyväskylän kaupungin viestintäjohtaja 31.8.2020 asti (vuoden 2021 alusta eläkkeellä) Helinä Mäenpää ja Bo LKV Jyväskylän päästailaaja ja visualisti Saara Ilmarinen. Tuomaristo painottaa voittajan valinnassaan omaperäisyyttä, uusia näkökulmia, luovuutta ja teeman näkymistä toteutuksessa.

Kilpailun äänestysaika on 26.11.-13.12.2020. Yleisö voi äänestää suosikkiaan kilpailuun osallistuvissa myymälöissä ja netissä. HUOM! Äänestysaika vuonna 2020 on päättynyt.

Ihana Ikkuna -näyteikkunakilpailun järjestää Jyväskylän Elävä Kaupunkikeskusta ry. Kuvassa vuoden 2019 kilpailuikkuna, Tikkiverstas.  

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Valoteokset tuovat esiin valoa usein eri tavoin

Valon kaupunki –tapahtuma järjestetään tänä vuonna aikavälillä 29.9.-8.10.2022. Tapahtuma-alue sijoittuu osittain uudelle reitille, sillä Kirkkopuistosta kuljetaan Cygnaeuksenpuiston kautta Lounaispuistoon, ja siitä rantaraitille. Valotaideteokset ovat esillä

Lue lisää »

ELÄVÄT NÄYTEIKKUNAT 2022

Koe erilainen teatterielämys, kun teatteri- ja tanssiesitykset valtaavat Ihanien Putiikkien näyteikkunat. Luvassa on elämyksiä laidasta laitaan. Tapahtuma on koko perheelle suunnattu ja maksuton. Lähde erilaiselle iltakävelylle

Lue lisää »