Ihana ikkuna -näyteikkunakilpailu tuo valoa ikkunoihin

Jyväskylän keskustan myymälät kisaavat joulun alla jo viidettä kertaa Ihana Ikkuna -näyteikkunakilpailun voittajan tittelistä. Kilpailuun osallistuu tänä vuonna 17 myymälää Jyväskylän keskustan alueelta. Ikkunat somistetaan jouluisasti ja tänä vuonna kilpailun erityisenä teemana on valo.

Kilpailun voittaja valitaan yleisöäänestyksellä ja asiantuntijaraadin päätöksellä. Asiantuntijaraatiin kuuluvat Sanomalehti Keskisuomalaisen taloustoimituksen esimies Jorma Rahkonen, Jyväskylän kaupungin viestintäjohtaja 31.8.2020 asti (vuoden 2021 alusta eläkkeellä) Helinä Mäenpää ja Bo LKV Jyväskylän päästailaaja ja visualisti Saara Ilmarinen. Tuomaristo painottaa voittajan valinnassaan omaperäisyyttä, uusia näkökulmia, luovuutta ja teeman näkymistä toteutuksessa.

Kilpailun äänestysaika on 26.11.-13.12.2020. Yleisö voi äänestää suosikkiaan kilpailuun osallistuvissa myymälöissä ja netissä. HUOM! Äänestysaika vuonna 2020 on päättynyt.

Ihana Ikkuna -näyteikkunakilpailun järjestää Jyväskylän Elävä Kaupunkikeskusta ry. Kuvassa vuoden 2019 kilpailuikkuna, Tikkiverstas.  

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Taco Bell avasi ovet Jyväskylän Sydämessä

Kävelykadulla on uudenlaista sutinaa, kun kauan odotettu amerikkalainen pikaruokaketju avasi ravintolan keskeiselle paikalle Jyväskylässä. Ketju otti marraskuussa tärkeän askeleen eteenpäin verkostonsa laajentamisessa, kun sekä Tampereen

Lue lisää »

Jyväskylän Joulunavaus 2021

Tervetuloa Jyväskylän perinteiseen Joulunavaukseen keskustaan lauantaina 20.11. Koko Jyväskylän keskusta juhlistaa joulukauden avausta yhdessä! Löydät paljon jouluista ohjelmaa, tarjouksia, tekemistä ja palveluita ympäri keskustaa. 17.15

Lue lisää »