Intohimosta unelmaksi, unelmasta uraksi – Yrittäjyystapahtuma Crazy Townissa 18.4.2023 klo. 11–16!

Kasa toisilleen tuntemattomia opiskelijoita Jyväskylän yliopistosta, Jyväskylän ammattikorkeakoulusta sekä Gradialta saapui Yritystehtaalle jännittyneenä ensimmäiseen DreamUp-tapahtuman kokoukseen 4.10.2022. Jännittyneisyyden melkein tunsi ilmassa, kun tutustuttiin toisiimme. Tutustumiskierroksen yksi tavoite oli kertoa, miksi me kaikki olemme täällä. Suosituimmat lausahdukset olivat: ”no minua kiinnostaa yrittäjyys” tai ”tapahtumien järjestäminen on mielenkiintoista”. Olemme kaikki erilaisia ihmisiä ja eri aloilta, mutta meillä on yksi yhteinen tavoite: järjestää maailman paras DreamUp-tapahtuma!

Järjestäminen lähti käyntiin mukavasti. Jakauduimme kolmeen tiimiin omien mielenkiintomme mukaan. Tiimeiksi muodostuivat kumppanimyynti, joka vastaa sponsoreiden ja yritysten kontaktoimisesta, tapahtumamyynti, joka vastaa tapahtuman puhujista, panelisteista ja workshopeista sekä viestintätiimi, joka vastaa tapahtuman viestinnästä ja markkinoinnista. Lisäksi valitsimme tiimillemme projektinjohtajat. Ja ei kuin hommiin! 

Projektiluontoinen työ sisältää monia erilaisia työn ja tiimiksi muodostumisen vaiheita. Myös meillä on ollut tapahtumaurakan aikana niin loisteliaita hetkiä kuin myös niin sanottuja kriisivaiheita. Ensimmäinen haastava hetki tiimissämme oli joululoman jälkeinen aika, kun muutama porukastamme oli lopettanut, tiimeissä piti järjestäytyä uudelleen ja oikeasti aloittaa tapahtuman järjestäminen toden teolla! Olihan tapahtumaan enää muutama kuukausi aikaa. Tästä kuitenkin selvisimme ja nyt olemme entistä vahvempi tapahtumatiimi täynnä energiaa, intoa ja motivaatiota!

DreamUp on vuosittain järjestettävä yrittäjyystapahtuma ja tänä vuonna meidän teemanamme on intohimo. Tavoitteenamme on motivoida opiskelijoita ja yrittäjyydestä kiinnostuneita henkilöitä toteuttamaan omia unelmiaan ja tekemään siitä mahdollisesti oma, itsensä näköinen urapolku! Tapahtumassamme on kiinnostavia puhujia, kuten Laurrenna yrittäjyysmentori sekä Cityspottingin Sami Toivanen! Lisäksi tapahtumassa on mielenkiintoisia workshopeja ja yritystori. Ota kanavamme seurantaan: 

Instagram: dreamupjkl

Facebook: DreamUp JKL / DreamUp 2023

Tervetuloa mukaan toteuttamaan unelmia ja tekemään omasta intohimosta ura! Nähdään!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Tervehdys Popperilta!

Hei!Olen Anu Rinkinen Popper design yrityksen luova sielu. Popper valmistaa uniikkeja tekstiilejä ja pienesineitä piirtäen ja maalaten luonnonmateriaaleille. Elämäniloiset tekstiilit toteutuvat valmismallistossa ja yhteistyössä asiakkaan

Lue lisää »

SEMINAARINMÄEN NUKKETEATTERIFESTIVAALI

Uusi tapahtuma tuo uutta suomalaista nykynukketeatteria Jyväskylään 9.-11.2.2023 Miksi kannattaa tulla nukketeatteriin? Tule ja koe vastaus itse. Ihka ensimmäistä kertaa järjestettävä Seminaarinmäen nukketeatterifestivaali tuo Jyväskylään

Lue lisää »