Jyväskylän keskustan pyöräparkeissa kevätsiivous toukokuun alussa

Jyväskylän pyöräparkkeihin tehdään jälleen tilaa aktiivisten pyöräilijöiden menopeleille. Keskusta-alueen pyöräparkit siivotaan hylkypyöristä keskiviikkona 6.5. alkaen. Jos oma pyörä on jäänyt pyöräparkkiin pidemmäksi aikaa, nyt on korkea aika noutaa se kotiin! 

Siivousoperaatio etenee kolmessa vaiheessa: polkupyörät kuvataan keskiviikkona 22.4. Seuraavana keskiviikkona 29.4. hylätyiksi epäiltyihin pyöriin kiinnitetään uhkaavista poistotoimista kertovat laput. Tämän jälkeen pyörän omistajalla on viikko aikaa siirtää pyörä parkista kotivarastoon. Keskiviikkona 6.5. alkaen hylkypyörät kerätään ja ne toimitetaan välivarastoitaviksi Sovatek-säätiön tiloihin Sorastajantie 4:ään.  

Jos oman käyttöpyörän huomaa siivousoperaation aikoihin hävinneen keskustan pyöräparkista, sitä voi maanantaista 11.5. alkaen tiedustella Sovatekiltä (Sorastajantie 4, p. 050 311 8487, avoinna ma-pe klo 8.00-15.30).  

Lisätiedot: aluevastaava Erno Rekonen, P. 014 266 3756, erno.rekonen[at]jyvaskyla.fi

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

ARTLO Taidetarvike on Ihana ikkuna 2021

Kokonaan taidetarvikkeista rakennettu valkoinen lumilinna ARTLO Taidetarvikkeen näyteikkunassa vakuutti yksimielisen tuomariston.  ”Selkeä ja näyttävä toteutus on upea katseenvangitsija! Ikkunasta välittyy tarinallisuus, ja sen sanoma on

Lue lisää »