Jyväskylän keskustan pyöräparkeissa kevätsiivous toukokuun alussa

Jyväskylän pyöräparkkeihin tehdään jälleen tilaa aktiivisten pyöräilijöiden menopeleille. Keskusta-alueen pyöräparkit siivotaan hylkypyöristä keskiviikkona 6.5. alkaen. Jos oma pyörä on jäänyt pyöräparkkiin pidemmäksi aikaa, nyt on korkea aika noutaa se kotiin! 

Siivousoperaatio etenee kolmessa vaiheessa: polkupyörät kuvataan keskiviikkona 22.4. Seuraavana keskiviikkona 29.4. hylätyiksi epäiltyihin pyöriin kiinnitetään uhkaavista poistotoimista kertovat laput. Tämän jälkeen pyörän omistajalla on viikko aikaa siirtää pyörä parkista kotivarastoon. Keskiviikkona 6.5. alkaen hylkypyörät kerätään ja ne toimitetaan välivarastoitaviksi Sovatek-säätiön tiloihin Sorastajantie 4:ään.  

Jos oman käyttöpyörän huomaa siivousoperaation aikoihin hävinneen keskustan pyöräparkista, sitä voi maanantaista 11.5. alkaen tiedustella Sovatekiltä (Sorastajantie 4, p. 050 311 8487, avoinna ma-pe klo 8.00-15.30).  

Lisätiedot: aluevastaava Erno Rekonen, P. 014 266 3756, erno.rekonen[at]jyvaskyla.fi

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Taco Bell avasi ovet Jyväskylän Sydämessä

Kävelykadulla on uudenlaista sutinaa, kun kauan odotettu amerikkalainen pikaruokaketju avasi ravintolan keskeiselle paikalle Jyväskylässä. Ketju otti marraskuussa tärkeän askeleen eteenpäin verkostonsa laajentamisessa, kun sekä Tampereen

Lue lisää »

Jyväskylän Joulunavaus 2021

Tervetuloa Jyväskylän perinteiseen Joulunavaukseen keskustaan lauantaina 20.11. Koko Jyväskylän keskusta juhlistaa joulukauden avausta yhdessä! Löydät paljon jouluista ohjelmaa, tarjouksia, tekemistä ja palveluita ympäri keskustaa. 17.15

Lue lisää »