Jyväskylän keskustan ravintoloissa nautitaan jälleen kympillä

Jyväskylän Elävä Kaupunkikeskusta ry (Jekku ry) järjestää jälleen suuren suosion saaneen ravintolatapahtuman Jyväskylän keskustassa. Tapahtuman tarkoituksena on tuoda esille Jyväskylän keskustan monipuolista ravintolatarjontaa ja houkutella keskustaan uusia asiakkaita matalalla kynnyksellä. 29.8.-2.9. lähes kaksikymmentä ravintolassa tarjoillaan valittuja annoksia vain 10 euron hintaan. Nämä annokset eivät ole lounasannoksia vaan ravintolan a’la carte -listalta tai juuri tapahtumaa varta vasten toteutettuja annoksia. Pääasiassa annokset ovat tarjolla klo 14 jälkeen.

Tapahtumassa mukana ovat Ravintola Sohwi, Sohwitar, Amarillo, Green Egg, VENN, Jalo Kitchen & Lounge, DeLorean, Musta Magia, Ravintola Hox City, Mestarin Keittiö, Figaro Bar, Classic American Diner, Robert’s Coffee, Revolution, Naughty Burger, Miriam’s, Johnny’s Heist sekä M/S Vellamo.

Jekku ry toimii tapahtuman koordinaattorina ja markkinoi tapahtumaa yhdessä tapahtumaan osallistuvien ravintoloiden kanssa. Tarjousannokset kootaan yhteen Jyväskylän Sydämessä verkkosivuille https://jyvaskylansydamessa.fi/nytnautitaankympilla/ ja niistä voi lukea lisää myös Jyväskylän Sydämessä sosiaalisen median kanavilta. Tapahtuman toteutuksesta vastaa tapahtumajärjestäjä Johanna Soilu/ Fashion Unitilta.

“Upean kesäkausi on hyvä päättää näyttävästi tähän herkulliseen tapahtumaan.” sanoo Johanna Soilu ja jatkaa, “tämä on loistava mahdollisuus tutustua paikallisiin, persoonallisiin ruokapaikkoihin ja huomata kuinka upeita ravintoloita meillä onkaan! Keväällä tapahtuma sai aivan valtavan suosion ja kympin annoksia nautittiin ennennäkemättömän paljon. Syksyltä odotamme vastaavaa innostusta.” Nyt nautitaan kympillä -tapahtuma alkaa sunnuntaina 29.8. ja jatkuu seuraavan viikon torstaihin saakka. Tuo viikonloppu onkin tapahtuman täytteinen sillä samana viikonloppuna järjestetään keskustassa Muotipäivät, Kävelykatukirppis sekä OlutSatama-tapahtumat.

Tapahtuma järjestetään nyt kolmatta kertaa ja se on jo vakinaistunut paikkansa Jyväskylän tapahtumatarjonnassa. Tapahtuma järjestetään viranomaissuositusten ja -rajoitusten mukaisesti.

Lisätietoja:

Tapahtuman järjestäjä ja Jekun hallituksen varajäsen
Johanna Soilu
Fashion Unit
johanna@fashionunit.fi
p. 040 579 2231

Jyväskylän Elävä kaupunkikeskusta ry

Inka Nuutinen

toiminnanjohtaja

inka.nuutinen@jekku.fi

p. 045 634 7238

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

ARTLO Taidetarvike on Ihana ikkuna 2021

Kokonaan taidetarvikkeista rakennettu valkoinen lumilinna ARTLO Taidetarvikkeen näyteikkunassa vakuutti yksimielisen tuomariston.  ”Selkeä ja näyttävä toteutus on upea katseenvangitsija! Ikkunasta välittyy tarinallisuus, ja sen sanoma on

Lue lisää »