Lamppukirppis Pop-Up saapuu ilahduttamaan jyväskyläläisiä jo viidettä kertaa!

Valon Kaupunki -tapahtuma tuo mukanaan paljon valon täyteistä nähtävää, ihmeteltävää ja tehtävää. Yksi näistä on jo viidettä kertaa järjestettävä Lamppukirppis Pop-Up, joka yllättää joka vuosi monipuolisuudellaan. Valikoimaan kuuluu niin katto-, seinä- kuin pöytävalaisimia. Ja mahtuupas mukaan myös jouluvaloja ja taskulamppuja! Valaisimien tyyli vaihtelee modernin, retron, taiteellisen, käytännöllisen ja kaiken tämän välillä. 

Kuka tahansa voi tuoda valaisimensa myyntiin Lamppukirppikselle. Valaisimen myyntihinnasta 30% jää Lamppukirppikselle ja loput tilitetään suoraan valaisimen myyjälle. Lamppukirppis palvelee siis sekä heitä, jotka haluavat eroon ylimääräisistä valaisimista että heitä, joilta puuttuu omaa silmää miellyttävä valaisin kotoa. 

Vaikka valaisimille ei olisi tarvetta, on Lamppukirppis kokemisen arvoinen. Tila täyttyy perinteisistä ja erikoisista valaisimista, joita ei välttämättä enää kaupassa näe. Osa valaisimista voi olla omasta lapsuudesta tuttuja, mikä herättää ihanaa nostalgian värinää. Vaikka valaisimet ovat käytettyjä, ovat ne ehjiä ja turvallisia. Aina kaikkea ei tarvitse ostaa uutena, vaan tavaralle voi antaa uuden elämän uudessa kodissa.   

Alunperin idea Lamppukirppiksestä syntyi Valon Kaupunki -tapahtumakoordinaattori Jani Ruotsalaisen mielessä. Toteuttajat idealle löytyivät Tiimiakatemialta. Vuonna 2017 Lamppukirppis järjestettiin ensimmäistä kertaa Tawastilla Janita Mikkolan ja Noora Suokaksen toimesta. Nykyään tämä parivaljakko tekee taikojaan Jyväskylän Keskustan Kirppiksellä. Myös Keskustan Kirppis osallistuu osaltaan Valon Kaupunkiin Yökirppis-tapahtumallaan (https://www.facebook.com/events/378252133964239/?ref=newsfeed). 

Tällä hetkellä Lamppukirppiksen takana on tapahtumatoimisto Evendan kolmikko, Elina Tolppi, Johanna Lamberg ja Ida-Maria Muilu. 

“Tapahtumien ohella teemme paljon muutakin, kuten sisällöntuotantoa ja Pop-Upeja. Itse asiassa Lamppukirppis oli kolme vuotta sitten ensimmäinen yhteinen projektimme. Seuraavana keväänä perustimme Evendan, koska yhteistyö toimi saumattomasti ja jaoimme kaikki kolme saman unelman omasta tapahtumatoimistosta.”

Näillä näkymin Lamppukirppis saa jatkoa myös tulevina vuosina. Sen verran suosittu ja erilainen Lamppukirppis Pop-Up on.  

Jos haluat valaisimesi myyntiin Lamppukirppikselle, voit toimittaa sen liiketilaan (Kauppakatu 18) joko maanantaina 20.9. tai tiistaina 21.9. klo 12-17. Myymättä jääneet valaisimet voit joko noutaa seuraavan viikon MA-TI klo 12-17 tai sopia, että ne lahjoitetaan puolestasi hyväntekeväisyyteen. Huolehdithan vain, että tuomasi valaisimet ovat turvallisia ja toimivia. 

Lisätietoja Facebook-tapahtumassa https://www.facebook.com/events/371486764648313

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Tervehdys Popperilta!

Hei!Olen Anu Rinkinen Popper design yrityksen luova sielu. Popper valmistaa uniikkeja tekstiilejä ja pienesineitä piirtäen ja maalaten luonnonmateriaaleille. Elämäniloiset tekstiilit toteutuvat valmismallistossa ja yhteistyössä asiakkaan

Lue lisää »

Meillä on rekry auki!

Sykkiikö sydämesi Jyväskylän kaupunkikeskustan kehittämiselle? Haluaisitko olla mukana toteuttamassa entistä vetovoimaisempaa Jyväskylää yhdessä alueen toimijoiden kanssa? Jyväskylän sydämessä etsii nyt toiminnanjohtajaa. Yhdistyksen toiminnanjohtajan tehtävässä luot

Lue lisää »