Liivi- ja sukkapiste on palvellut keskustassa jo 25 vuoden ajan

Aurinko paistaa lämpimästi ja uima-asujen sesonki on nyt kuumimmillaan. ”Niiden värit ja mallit heijastelevat retroa”, kertoo yrittäjä Marjatta Piirainen. Liivi- ja sukkapiste on alusasujen erikoisliike, johon kaikki asiakkaat ovat tervetulleita. Monipuolinen valikoima koostuu rintaliiveistä, alusasuista, uimapuvuista sekä yöasuista. ”Meiltä löydät myös erikoisliivit esimerkiksi imettäville äideille, liikuntaan tai proteesin tueksi. Autamme sinua löytämään oikean koon ja tarvittaessa apuna meillä on myös ompelupalvelu. Kannattaa siis kysyä aina neuvoa ja apua ammattilaiselta”, kertoo Piirainen. Tästä Väinönkadulla sijaitsevasta liikkeestä saa erinomaista henkilökohtaista palvelua ja Marjatta kokeekin tärkeäksi, että voi olla aidosti mukana asiakaskohtaamisissa, iloineen ja suruineen.

Keinoja keskustan kauppakulttuurin pelastamiseksi

Yritys on perustettu neljännesvuosisata sitten, joten nyt on aika juhlaan! Perustaja halusi aikoinaan liikkeensä Jyväskylän keskustaan, koska koki kotikaupungin keskustan luonnollisena valintana. Hän kehottaakin Jyväskyläläisiä tutustumaan kivijalkamyymälöiden laajoihin valikoimiin ja tekemään ostoksia niissä. ”Näin pystytte pelastamaan keskustan kauppakulttuurin”, hän muistuttaa.

Muutoksen aika

Liivi- ja sukkapisteen tulevaisuudessa on edessä muutoksia. Piirainen haaveilee eläkkeelle siirtymisestä ja aikoo laittaa liikkeen myyntiin. Olisiko tässä oiva businessidea jollekin yrittelijäälle nuorelle tai alan vaihtoa haaveilevalle ja palvelua arvostavalle henkilölle? 

Tutustu Liivi- ja sukkapisteeseen täältä.

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Miriam’sin pop up-kahvila aukeaa Nikolainkulmaan!

Valon Kaupunki 2021 –teematapahtuma Haluaisitko päästä kokemaan unohtumattoman kahvilaelämyksen nauttien herkuista kynttilöiden tunnelmallisessa valossa? Kahvila-konditoria Miriam’s toteuttaa Valon Kaupunki -tapahtuman yhteydessä perjantaina 24.9. klo 18-22

Lue lisää »