Mitä tapahtuu iki-ihanan Kävelykatukirppiksen takana?

Jokavuotinen Jyväskylän Kävelykatukirppis on onnistunut sulattamaan jyväskyläläisten sydämet kesästä toiseen. Tänä vuonna kirpputorilöytöjä pääsee taas tekemään sunnuntaina 29.8.2021 klo. 12.00-16:00.

Tapahtuma on ollut erittäin suosittu sekä myyjien että shoppailijoiden keskuudessa. Alun perin kirpputoritapahtumaa pidettiin vain Jyväskylän Kauppakadulla, mutta myyjien suosion kasvaessa tapahtuma laajennettiin Kirkkopuistoon. Tapahtuma on perinteisesti järjestetty kaksi kertaa vuodessa ja kerännyt yleensä huikeat 100-200 myyjää paikalle tapahtumapäivänä.

Tapahtuman on yleensä järjestänyt Jyväskylän ammattikorkeakoulun liiketalouden yrittäjyysopiskelijat. Projektiryhmä vaihtuu 1-3 vuoden välein opintojen ja tutkinnon edetessä. Tapahtumakonsepti on tuttu ja tykätty, mutta joka vuoden projektiryhmä saa työnsä alleen kehittää tapahtumaa ja sen asiakaskokemusta entistä paremmaksi. 

Kesä 2021

Tämän vuoden tapahtumaa on kehitetty koko kesän ajan, ja joitain toivottuja uudistuksia on tulossa tämän kesän lopussa. Tänä vuonna asiakas voi ensimmäistä kertaa maksaa paikkamaksunsa kortilla tai verkossa ennakkoon. Seuraamme innolla ja mielenkiinnolla, miten asiakkaamme ottavat omakseen nämä maksutavat, jotta voimme jatkossa kehittää näitä lisää ja ottaa käyttöön tulevaisuudessa lisää maksutapoja kuten mobiilimaksamisen.

Markkinointimme on ennen ollut pitkälti melkein kokonaan Facebookissa. Yhä harvempi tapahtuma pyörii nykyään pelkän Facebook-markkinoinnin avulla, mutta tälle tapahtumalle on ollut aina erityistä onnistunut viestintä Facebookissa, ja asiakkaamme seuraavatkin tiiviisti Facebook-ryhmäämme. Itse asiassa ryhmällämme on jo kokoa yli 1 000 seuraajan edestä. 

Kävelykatukirppis saa jatkossa myös omat nettisivut. Ensi kesänä tiedotamme Facebook-ryhmän rinnalla myös siellä. Saa nähdä, valtaammeko lisäksi muita sosiaalisen median kanavia, joten pysykää kuulolla kirppiskansa! Olemme myös pyrkineet tänä vuonna tehostamaan markkinointia. Voitte törmätä mainoksiimme yhä useammassa paikassa Jyväskylän keskusta-alueella.

Tapahtuma kasvaa kaupunkilaisten iloksi vuosi vuodelta, ja haluamme omalta osaltamme taata sen kehityksen.

Oikein kivaa loppukesää ja nähdään kirppiksellä!

Terkuin, Kirppistytöt Essi ja Tiia

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

ARTLO Taidetarvike on Ihana ikkuna 2021

Kokonaan taidetarvikkeista rakennettu valkoinen lumilinna ARTLO Taidetarvikkeen näyteikkunassa vakuutti yksimielisen tuomariston.  ”Selkeä ja näyttävä toteutus on upea katseenvangitsija! Ikkunasta välittyy tarinallisuus, ja sen sanoma on

Lue lisää »