Mitä tapahtuu iki-ihanan Kävelykatukirppiksen takana?

Jokavuotinen Jyväskylän Kävelykatukirppis on onnistunut sulattamaan jyväskyläläisten sydämet kesästä toiseen. Tänä vuonna kirpputorilöytöjä pääsee taas tekemään sunnuntaina 29.8.2021 klo. 12.00-16:00.

Tapahtuma on ollut erittäin suosittu sekä myyjien että shoppailijoiden keskuudessa. Alun perin kirpputoritapahtumaa pidettiin vain Jyväskylän Kauppakadulla, mutta myyjien suosion kasvaessa tapahtuma laajennettiin Kirkkopuistoon. Tapahtuma on perinteisesti järjestetty kaksi kertaa vuodessa ja kerännyt yleensä huikeat 100-200 myyjää paikalle tapahtumapäivänä.

Tapahtuman on yleensä järjestänyt Jyväskylän ammattikorkeakoulun liiketalouden yrittäjyysopiskelijat. Projektiryhmä vaihtuu 1-3 vuoden välein opintojen ja tutkinnon edetessä. Tapahtumakonsepti on tuttu ja tykätty, mutta joka vuoden projektiryhmä saa työnsä alleen kehittää tapahtumaa ja sen asiakaskokemusta entistä paremmaksi. 

Kesä 2021

Tämän vuoden tapahtumaa on kehitetty koko kesän ajan, ja joitain toivottuja uudistuksia on tulossa tämän kesän lopussa. Tänä vuonna asiakas voi ensimmäistä kertaa maksaa paikkamaksunsa kortilla tai verkossa ennakkoon. Seuraamme innolla ja mielenkiinnolla, miten asiakkaamme ottavat omakseen nämä maksutavat, jotta voimme jatkossa kehittää näitä lisää ja ottaa käyttöön tulevaisuudessa lisää maksutapoja kuten mobiilimaksamisen.

Markkinointimme on ennen ollut pitkälti melkein kokonaan Facebookissa. Yhä harvempi tapahtuma pyörii nykyään pelkän Facebook-markkinoinnin avulla, mutta tälle tapahtumalle on ollut aina erityistä onnistunut viestintä Facebookissa, ja asiakkaamme seuraavatkin tiiviisti Facebook-ryhmäämme. Itse asiassa ryhmällämme on jo kokoa yli 1 000 seuraajan edestä. 

Kävelykatukirppis saa jatkossa myös omat nettisivut. Ensi kesänä tiedotamme Facebook-ryhmän rinnalla myös siellä. Saa nähdä, valtaammeko lisäksi muita sosiaalisen median kanavia, joten pysykää kuulolla kirppiskansa! Olemme myös pyrkineet tänä vuonna tehostamaan markkinointia. Voitte törmätä mainoksiimme yhä useammassa paikassa Jyväskylän keskusta-alueella.

Tapahtuma kasvaa kaupunkilaisten iloksi vuosi vuodelta, ja haluamme omalta osaltamme taata sen kehityksen.

Oikein kivaa loppukesää ja nähdään kirppiksellä!

Terkuin, Kirppistytöt Essi ja Tiia

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Tekemistä syyslomalle!

Kaipaatko syyslomalle jotain mukavaa tekemistä? Tiestitkö, että Lomalokki kokoaa peruskoulujen syysloman ajalle lapsille ja nuorille suunnattua toimintaa Jyväskylässä. Aktiviteettejä on koottu Jyväskylän kaupungin omien toimintojen

Lue lisää »

Teatterit herättävät eloon keskustan näyteikkunat

Jyväskylän keskusta-alueen näyteikkunat heräävät eloon, kun kivijalkaliikkeet lainaavat näyteikkunansa paikallisille teattereille. Elämyksellinen ja erilainen katutapahtuma on maksuton ja suunnattu koko perheelle. Jyväskylän keskusta-alueen näyteikkunat heräävät

Lue lisää »

Miriam’sin pop up-kahvila aukeaa Nikolainkulmaan!

Valon Kaupunki 2021 –teematapahtuma Haluaisitko päästä kokemaan unohtumattoman kahvilaelämyksen nauttien herkuista kynttilöiden tunnelmallisessa valossa? Kahvila-konditoria Miriam’s toteuttaa Valon Kaupunki -tapahtuman yhteydessä perjantaina 24.9. klo 18-22

Lue lisää »