Neste Rallin aikaan muutoksia linkkiliikenteeseen

Jyväskylässä elokuun alussa järjestettävä Neste Ralli aiheuttaa joukkoliikenteen pysäkkeihin ja reitteihin muutoksia keskusta-alueella torstaista 1.8. kello 10.00 alkaen lauantaihin 3.8. kello 2.00 saakka.

Joukkoliikenteen poikkeusreitit 

Paikallis-, seutu- ja pikavuoroliikenteen linjat ohjataan keskustassa Yliopistonkadun ohi Voionmaankadulta Vaasankadun kautta Hannikaisenkadulle. Tilapäisjärjestelyt ovat voimassa torstaista 1.8. kello 10.00 alkaen lauantaihin 3.8. kello 2.00 saakka. 

Poikkeuksena on Voionmaankadun suuntaan kulkeva joukkoliikenne, joka ajaa Harjun erikoiskokeiden välisenä aikana (perjantaina 2.8. kello 00.00–12.00) normaalireittiään Cygnaeuksenkadun kautta. Muut poikkeusjärjestelyt ovat voimassa myös perjantaiaamuna. 

Väliaikainen ajoreitti Matkakeskukselta Voionmaankadulle kulkee Vaasankadulta, joka liikennöi kaksisuuntaisena. Poikkeusreittiä liikennöidään torstaina 1.8. kello 10.00–24.00 ja perjantaina 2.8. alkaen kello 12.00 ja päättyen lauantaina 3.8. kello 02.00 

Sepänkatua ja Väinönkatua käyttävät paikallisliikenteen vuorot ajavat poikkeusreittiä Rajakadun ja Puistokadun kautta. Taulumäen suunnasta tulevat seutuliikenteen vuorot ajavat Matkakeskukseen tilapäisesti suoraan Puistokadun kautta.

Kauppatorilta normaalisti lähtevät ja sinne päättyvät paikallisliikenteen linjat (13, 16, 21) lähtevät ja päättyvät poikkeuksellisesti Vapaudenkadun paikallisliikennekeskukseen.

Tilapäiset pysäkkijärjestelyt 

Harjulla ajettavien erikoiskokeiden vuoksi keskustan pysäkit Yliopistonkadulla, Väinönkadulla, Sepänkadulla ja Cygnaeuksenkadulla ovat tilapäisesti pois käytöstä. Pysäkeille, joita poikkeusjärjestelyt koskevat, viedään muutoksesta sekä niiden ajankohdista kertovat tiedotteet.

Katso kartta liikennejärjestelyistä

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Valoteokset tuovat esiin valoa usein eri tavoin

Valon kaupunki –tapahtuma järjestetään tänä vuonna aikavälillä 29.9.-8.10.2022. Tapahtuma-alue sijoittuu osittain uudelle reitille, sillä Kirkkopuistosta kuljetaan Cygnaeuksenpuiston kautta Lounaispuistoon, ja siitä rantaraitille. Valotaideteokset ovat esillä

Lue lisää »

ELÄVÄT NÄYTEIKKUNAT 2022

Koe erilainen teatterielämys, kun teatteri- ja tanssiesitykset valtaavat Ihanien Putiikkien näyteikkunat. Luvassa on elämyksiä laidasta laitaan. Tapahtuma on koko perheelle suunnattu ja maksuton. Lähde erilaiselle iltakävelylle

Lue lisää »