Neste Rallin aikaan muutoksia linkkiliikenteeseen

Jyväskylässä elokuun alussa järjestettävä Neste Ralli aiheuttaa joukkoliikenteen pysäkkeihin ja reitteihin muutoksia keskusta-alueella torstaista 1.8. kello 10.00 alkaen lauantaihin 3.8. kello 2.00 saakka.

Joukkoliikenteen poikkeusreitit 

Paikallis-, seutu- ja pikavuoroliikenteen linjat ohjataan keskustassa Yliopistonkadun ohi Voionmaankadulta Vaasankadun kautta Hannikaisenkadulle. Tilapäisjärjestelyt ovat voimassa torstaista 1.8. kello 10.00 alkaen lauantaihin 3.8. kello 2.00 saakka. 

Poikkeuksena on Voionmaankadun suuntaan kulkeva joukkoliikenne, joka ajaa Harjun erikoiskokeiden välisenä aikana (perjantaina 2.8. kello 00.00–12.00) normaalireittiään Cygnaeuksenkadun kautta. Muut poikkeusjärjestelyt ovat voimassa myös perjantaiaamuna. 

Väliaikainen ajoreitti Matkakeskukselta Voionmaankadulle kulkee Vaasankadulta, joka liikennöi kaksisuuntaisena. Poikkeusreittiä liikennöidään torstaina 1.8. kello 10.00–24.00 ja perjantaina 2.8. alkaen kello 12.00 ja päättyen lauantaina 3.8. kello 02.00 

Sepänkatua ja Väinönkatua käyttävät paikallisliikenteen vuorot ajavat poikkeusreittiä Rajakadun ja Puistokadun kautta. Taulumäen suunnasta tulevat seutuliikenteen vuorot ajavat Matkakeskukseen tilapäisesti suoraan Puistokadun kautta.

Kauppatorilta normaalisti lähtevät ja sinne päättyvät paikallisliikenteen linjat (13, 16, 21) lähtevät ja päättyvät poikkeuksellisesti Vapaudenkadun paikallisliikennekeskukseen.

Tilapäiset pysäkkijärjestelyt 

Harjulla ajettavien erikoiskokeiden vuoksi keskustan pysäkit Yliopistonkadulla, Väinönkadulla, Sepänkadulla ja Cygnaeuksenkadulla ovat tilapäisesti pois käytöstä. Pysäkeille, joita poikkeusjärjestelyt koskevat, viedään muutoksesta sekä niiden ajankohdista kertovat tiedotteet.

Katso kartta liikennejärjestelyistä

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Taco Bell avasi ovet Jyväskylän Sydämessä

Kävelykadulla on uudenlaista sutinaa, kun kauan odotettu amerikkalainen pikaruokaketju avasi ravintolan keskeiselle paikalle Jyväskylässä. Ketju otti marraskuussa tärkeän askeleen eteenpäin verkostonsa laajentamisessa, kun sekä Tampereen

Lue lisää »

Jyväskylän Joulunavaus 2021

Tervetuloa Jyväskylän perinteiseen Joulunavaukseen keskustaan lauantaina 20.11. Koko Jyväskylän keskusta juhlistaa joulukauden avausta yhdessä! Löydät paljon jouluista ohjelmaa, tarjouksia, tekemistä ja palveluita ympäri keskustaa. 17.15

Lue lisää »