Nyt nautitaan Jyväskylän keskustan ravintoloissa kympillä

Jyväskylän Elävä Kaupunkikeskusta ry järjestää 14.-22.5. jo aiemmin suurta suosiota saaneen Nyt nautitaan kympillä -tapahtuman Jyväskylän keskustassa. Tapahtuman tarkoituksena  on tuoda esille Jyväskylän keskustan monipuolista ravintolatarjontaa ja houkutella uusia asiakkaita matalalla kynnyksellä. Mukana on lähes kaksikymmentä ravintolaa, jotka tarjoavat valittuja a’la carte annoksia vain 10 euron hintaan.  Osa annoksista on juuri tapahtumaa varta vasten toteutettuja. Pääasiassa annokset ovat tarjolla klo 14 jälkeen.

Tapahtumassa on mukana lähes 20 ravintolaa

Tapahtumassa mukana ovat Ravintola Sohwi, Sohwitar, Cafe & Restaurant Vesilinna, Scandic Jyväskylä Station, Verso Urban Bar & Kitchen, Amarillo, Green Egg, VENN, Jalo Kitchen & Lounge, DeLorean, Ravintola Hox City, Mestarin Keittiö, Johnny’s Heist, Figaro Bar, Classic American Diner, Friends&Brgrs Jyväskylä, Katriinan DELI sekä Soul Bar & Kitchen.Jekku ry koordinoi ja markkinoi tapahtumaa yhdessä osallistuvien ravintoloiden kanssa.

Tarjousannokset kootaan yhteen Jyväskylän Sydämessä verkkosivuille: www.jyvaskylansydamessa.fi/nytnautitaankympilla/ ja niistä voi lukea lisää myös Jyväskylän Sydämessä sosiaalisen median kanavista.

Mahtava startti kohti uutta aikaa

Tapahtuman toteutuksesta vastaa tapahtumajärjestäjä Johanna Soilu Fashion Unitilta.
“Ravintolat ovat lähteneet kiitettävästi uusienkin annosideoiden kera mukaan, vaikka vasta hetki sitten tapahtuman toteutuminen oli epävarmaa. Halu aloittaa uusi kausi näyttävästi on ollut heille tärkeää,” Soilu sanoo . “Tämä on loistava mahdollisuus tutustua paikallisiin ja persoonallisiinkin ruokapaikkoihin sekä huomata kuinka laajasti ravintolatarjontaa meillä onkaan!”, hän jatkaa.

Tapahtuma järjestettiin ensi kertaa viime syksynä ja sai heti suuren suosion. Tänä vuonna se järjestetään kahteen kertaan keväällä ja alkusyksystä. Tapahtuma siis starttaa ja lopettaa vilkkaan kesäkauden.
”Viime talvi on ollut monelle ravintolayritykselle haastava ja tämä tapahtuma on mahtava startti kohti uutta aikaa”, iloitsee ravintola Sohwin omistaja Juha Oksanen.Tapahtuma onkin loistava keino laajentaa omaa ravintolatuntemusta ja tutustua edullisesti itselle uusiin ravintoloihin sekä tukea samalla paikallisia haastavia olosuhteita läpikäyneitä yrittäjiä.

Tapahtuma järjestetään viranomaissuositusten ja -rajoitusten mukaisesti.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Taco Bell avasi ovet Jyväskylän Sydämessä

Kävelykadulla on uudenlaista sutinaa, kun kauan odotettu amerikkalainen pikaruokaketju avasi ravintolan keskeiselle paikalle Jyväskylässä. Ketju otti marraskuussa tärkeän askeleen eteenpäin verkostonsa laajentamisessa, kun sekä Tampereen

Lue lisää »

Jyväskylän Joulunavaus 2021

Tervetuloa Jyväskylän perinteiseen Joulunavaukseen keskustaan lauantaina 20.11. Koko Jyväskylän keskusta juhlistaa joulukauden avausta yhdessä! Löydät paljon jouluista ohjelmaa, tarjouksia, tekemistä ja palveluita ympäri keskustaa. 17.15

Lue lisää »