Ratkaisuja pukin pulmiin osa 1. Mitä lahjaksi aktiiviselle naiselle?

Joskus kivan ja oivaltavan lahjaidean keksiminen on työlästä. Aivot raksuttavat, mutta lamppu ei syty. Olisi mukava antaa lahja, joka ilahduttaa saajaansa. Mieti silloin lahjansaajaa, millainen hän on. Jos hän on nainen, joka tykkää aktiivisesta tekemisestä, olisiko näistä vinkeistä sinulle apua? 

Pitääkö hän käsillä tekemisestä?

Solmi sun -makramee ja Marleskin Betoniruukku DIY -setit sopivat naisille, jotka haluavat päästä kokemaan itsetekemisen ilon. Molemmissa seteissä on tarvikkeet ja ohjeet helppoihin ”Do it yourself” -käsitöihin.
KOTO Designmarket, Yliopistonkatu 32 

Akryylimaalauksen aloituspaketti, joka sisältää kaiken tarvittavan: 12 värituubia, 2 sivellintä, palettilehtiön, maalauspohjan ja maalaustelineen! Joulutarjous 34€ (norm. 39,50€)
ARTLO Taidetarvike, Gummeruksenkatu 9

Helppo lahja neulovalle on ohje + lankapaketti sydän- tai joululapasiin. Enemmän neulovalle unelma on lahjakortti Titityyn lankakauppaan Toivolan Vanhalle Pihalle.
Titityy Oy, Cygnaeuksenkatu 2

Nauttiiko hän ulkoilusta?

Lämpimät ja vedenpitävät Merrellin Thermo Freeze -kengät sopivat monenlaiseen ulkoiluun. Ne sisältävät hyvin pitävät Vibram Arctic Grip -pohjat ja ovat istuvuudeltaan erittäin mukavat ja muotoillut 199,90€.
Kookenkä Jyväskylä, Asemakatu 7

North Outdoorin merinovillaiset tai merinovilla/bambuiset aluskerrastot ja Pieces exrtapörröiset tumput ovat hauskat ja piristävät mieltä.
Sokos Jyväskylä, Kauppakatu 24

Ylellistä ja kestävää

Oris Aquis Date Diamonds- rannekello Laadukas Sveitsissä valmistettu automaattikello timanteilla. (alk. 2250€) 
Torkkeli Jewellery, Kauppakatu 12

Onko hyvinvointi hänen sydämenasiansa?

Lahjakortti kokonaisvaltaiseen kehon hyvinvointiin. Levähoito ja Intialainen päänhieronta. Intialainen päänhieronta laittaa kuonat kehosta liikkeelle ja virkistää. Levä puhdistaa hiuksista kemikaalit, mineraalit, muotoilutuotteet,shampoo ja hoitoaine jäämiä. Levä myös kosteuttaa hiusta. 87 €.
The White Room Ekokampaamo, Kilpisenkatu 9

Giorgio Armani Sí Fiori –tuoksupakkaus Sisältää Sí Fiori EdP 30 ml ja Sí Fiori –vartalovoiteen 75 ml. Kukkainen tuoksu, jonka alkutuoksun hedelmäinen mustaviinimarjanektari yhdistyy sydäntuoksussa chypre neroliin. Tuoksun viimeistelevät pehmeät vanilja ja myski. 69 € Sokos Jyväskylä, Kauppakatu 24

SkinMood Guasha Ruusukvartsilasta kasvoille ja koko keholle parantamaan verenkiertoa ja lisäämään kollageenin tuotantoa. Joulutarjous 11,90.
Life Forum Jyväskylä, Kauppakeskus Forum, Kauppakatu 20 

Lahjakortti hius- tai kauneudenhoitopalveluun. Lahjakortin summan voi valita itse.
Ihana Olohuone, Kilpisenkatu 7

Joskus on hyvä pysähtyä hetkeksi herkuttelemaan

Miriam’sin kahvit kahdelle-lahjakortti.
Miriam’s, Asemakatu 12

Lahjakortti ravintolaamme. Summan saat itse määrittää.
Pettola Lorenzo. Väinönkatu 11

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Valoteokset tuovat esiin valoa usein eri tavoin

Valon kaupunki –tapahtuma järjestetään tänä vuonna aikavälillä 29.9.-8.10.2022. Tapahtuma-alue sijoittuu osittain uudelle reitille, sillä Kirkkopuistosta kuljetaan Cygnaeuksenpuiston kautta Lounaispuistoon, ja siitä rantaraitille. Valotaideteokset ovat esillä

Lue lisää »

ELÄVÄT NÄYTEIKKUNAT 2022

Koe erilainen teatterielämys, kun teatteri- ja tanssiesitykset valtaavat Ihanien Putiikkien näyteikkunat. Luvassa on elämyksiä laidasta laitaan. Tapahtuma on koko perheelle suunnattu ja maksuton. Lähde erilaiselle iltakävelylle

Lue lisää »