Suosittu Parturi-Kampaamo Step In Väinönkadulla täytti 25 vuotta!

Kampaamoyrittäjä Nina Koskinen perusti Step In:n vuonna 1996 toukokuussa, joten nyt on 25-vuotis synttärit. ”Mihin tämä aika menee? Ilman teitä, ei olisi meitä,” tuumaa iloinen yrittäjä Nina.

25 vuotta sitten ei ollut vielä monia kauppakertymiä kaupungin ulkopuolella, joten keskusta oli vireä ja siellä oli paljon monenkokoisia yrityksiä. Kävelykatua tultiin ihastelemaan kauempaakin. Tämän vuoksi Koskinen halusi ehdottomasti perustaa yrityksen Jyväskylän keskustaan. Aluksi Step In sijaitsi kävelykadun varrella, Kauppakatu 18:ssa, Nordean vieressä. Nyt kampaamo on toiminut yli kolme vuotta Väinönkatu 32:ssa. Upea tila on täysin remontoitu yrityksen tarpeisiin. Monet vanhemmat jyväskyläläiset tuntevat paikan elokuvateatteri Elohuvina ja vähän nuoremmat yökerhona. Step In: ssä palvelee myös pitkään alalla työskennellyt ja kouluttautunut Mirka Hintikka, joka on piipannut Step In:ssä jo 14 vuotta.

”Kuuntelemme ja annamme ratkaisuja asiakkaiden hiusongelmiin,” kertoo Koskinen. Parturi-Kampaamo Step In onkin tunnettu hyvästä maineesta, ystävällisestä palvelusta sekä erityisen tyytyväisistä asiakkaista. Step In on hyvä valinta, joka haluaa hiuksillesi parasta, muodikkaat ja ajattomat leikkaukset, värjäykset ja kaikki parturi-kampaamopalvelut ammattitaidolla.

”Parasta ammatissa on oman käden jäljen näkyminen ja se, että kampaajana voi kehittyä jatkuvasti,” toteaa Nina Koskinen ja jatkaa, ”Vinkkejä oman hiusten hoitoon ja korostamiseen saat aina kampaajalta!”

Hiustrendeissä korostuu helppous

Tällä hetkellä suosittua hiuksissa on rentous ja helppous. Vuonna 2021 luonnollisuus on in! Tällä hetkellä trendivaikutuksia on -80 ja -90 luvuilta, rohkeita värejä, palkkiraidoituksia, keskijakausta, kiharoita, niskaponnareita, unohtamatta modernia takatukkaa. ”Oman hiusrakenteen ja kaikenlaisen taipuisuuden korostaminen on edelleen muodikasta. Pörröistä hiusta saa tuuheuttaa, kiharaa saa korostaa ja sileä hius saa näyttää sileältä. Kotona on helppoa luonnollisten hiusten muotoileminen,” opastaa yrittäjä Nina Koskinen ja jatkaa, ”takatukka on taas täällä! Moderni mullet on kerroksittain leikattava kampaus, joka sopii ihan kaikille. Mullet on vuoden 2021 hiusvillitys.”

Kestosuosikki on klassinen polkka. Vivahteita siihen saa jakauksen paikkaa vaihtamalla ja otsatukalla. Keskipäänjakaus on kaikkein trendikkäin, mutta sivujakaukset kiinnittävät huomion. Otsahiuksissa leikataan paljon erityylisiä malleja kehystämään kasvoja, myös pitkät hiukset saa kasvaa edelleen. Niihin saa vaihtelua rohkeilla värjäyksillä. Ysärityyliin hiukset saavat näyttää runsailta ja rikotun kerrostetuilta. Lyhyt, rento ja rikottu pixie- leikkaus on myös todella trendikäs!

Värjäyksissä luonnollisten sävyjen rinnalle on tullut pirteitä värejä, oranssia, kirkkaan punaista, mahonkia, vihreää ja metallinhohtoisia sävyjä. Myös valkaistu blondi on yksi ajanhenkisin vaihtoehto. Rohkeat ja näyttävät värjäystyylit erottuvat edukseen etäkokouksissa ja webinaareissa.

Tärkeintä hiuksissa on nyt kiilto. Hiuksia on nyt hyvä hoitaa erilaisia tehohoidoilla ja kiiltokäsittelyillä. Aurinkosuojaa saa Wellan System Solar- linjan tuotteilla, missä on SPF mukana. Kesätyyliin sopii nyt täydellisesti huivi tai kesähattu. Juhliin hiusasusteisiin käytetän nyt kukkia, mustia nauhoja, pinnejä, pantoja ja helmiä.

Juhlavuotta juhlistetaan erilaisin arvonnoin


Step In palvelee Väinönkadulla arkisin 9-18 (8-19) ja lauantaina sopimuksen mukaan. Juhlat jäivät nyt väliin, mutta yrittäjä lupaa juhlistaa sitä erilaisilla arvonnoilla koko tulevan vuoden. 🙂  Kannattaa ottaa siis seurantaan nettisivujen lisäksi somekanavat FB: Parturi-Kampaamo Step In ja IG: @parturikampaamostepin. Ihanaa kesää asiakkalle ja kaikille jyväskyläisille luottamuksella ja ammattitaidolla kaunistaen, toivottaa Nina Koskinen.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

ARTLO Taidetarvike on Ihana ikkuna 2021

Kokonaan taidetarvikkeista rakennettu valkoinen lumilinna ARTLO Taidetarvikkeen näyteikkunassa vakuutti yksimielisen tuomariston.  ”Selkeä ja näyttävä toteutus on upea katseenvangitsija! Ikkunasta välittyy tarinallisuus, ja sen sanoma on

Lue lisää »