Tanssimekko hakusassa? Löydät sen Jyväskylän Sydämestä

Jyväskylän keskustaan, kauppakeskus Forumin toiseen kerrokseen on avattu Tiimiakatemian opiskelijoiden Roosa Lassilan, Veera Partasen ja Hennamaiju Honkosen toimesta Mecco pop-up myymälä.

”Idea Mecco pop-up:in toteutukseen lähti halusta olla mukana toteuttamassa nuorien wanhojentanssipäivää sekä muita upeita juhlapäiviä. Lisäksi Keski-Suomessa on suppea valikoima juhlamekkoja. Näiden vuoksi halusimme lähteä toteuttamaan projektia,” kertoo Roosa. Mecco pop-up myymälästä löytyy wanhojentanssimekkoja, iltapukuja sekä lyhyitä juhlamekkoja. Mekkojen hinnat sijoittuvat hintavälille 99–352 €. Mekkojen lisäksi valikoimasta löytyy myös vannealushameita, juhlakäsineitä ja pukupusseja.

Nuoret yrittäjät kertovat, että: ”Mekot myymälään tulevat helsinkiläiseltä Mecco yritykseltä. Mecco on jo vuodesta 2008 asti toiminut perheyritys. Mecco haluaa myydä korkealuokkaisia juhlapukuja kaikkien budjettiin sopivaan hintaan. Tämä on mahdollista koska heillä on oma tehdas, jossa kaikki puvut valmistetaan. Sen vuoksi heillä ei ole turhia välikäsiä, jotka nostaisivat pukujen hintoja.”

Mecco pop-up myymälä palvelee Ma-Pe 13–18 sekä La 12–17. Pop-up on auki 17.12. asti. Tervetuloa ostoksille. ❤️

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

SEMINAARINMÄEN NUKKETEATTERIFESTIVAALI

Uusi tapahtuma tuo uutta suomalaista nykynukketeatteria Jyväskylään 9.-11.2.2023 Miksi kannattaa tulla nukketeatteriin? Tule ja koe vastaus itse. Ihka ensimmäistä kertaa järjestettävä Seminaarinmäen nukketeatterifestivaali tuo Jyväskylään

Lue lisää »

Kulttuuria kauppakeskuksessa

Tawastilla voit pysähtyä taiteen äärelle 11.-31.1.2023. Kauppakeskuksen suuri PopUp-liiketila on muutettu 24 taiteilijan galleriaksi tammikuun loppuun asti. Max 21 taidenäyttely on joulukuussa samassa tilassa yksityisnäyttelyn

Lue lisää »