Tue yrittäjiä Jyväskylän keskustassa!

Tue yrittäjiä❤️

Jyväskylän keskusta yrittäjät toimivat parhaansa mukaan joustavasti ja vastuullisesti myös haastavien aikojen keskellä. Kokoamme tälle sivulle vinkkejä, joiden avulla voit edelleen saada palveluita ja tuotteita Jyväskylän keskustasta sekä samalla tukea yrittäjiä. Sivut päivittyvät koko ajan. 

Jyväskylän sydämen putiikit verkossa

Aprilli Ilahduta itseäsi ja toisia opettelemalla vaikka uusia hauskoja temppuja. Pilailutuotteet, naamiaisasut ja -tarvikkeet, jonglöörivälineet, taikatemput ja -välineet. 
Life Forum Jyväskylä Hyvinvointia ja terveyttä luontaistuotekaupasta. Tarvittaessa ostoksesi kerätään noutoa Sinulle vaille valmiiksi. Pirauta ensin tai laita sähköpostilla tilausta. Tiedustele myös kotiinkuljetusmahdollisuutta!
Titityy Innostava ja monipuolinen lankakauppa, josta riittää tekemistä päivien iloksi. 
KotoDesignmarket Kotimaisten muotoiluyritysten laaja ja inspiroiva valikoima. 
Villielo Vastuullista luonnonkosmetikkaa.
Take-T Valtava valikoima laadukasta teetä piristämään päivää.  
Harjun Paperi. Hyvän tuulen korttikauppa ja ihanien paperituotteiden erikoisliike, josta löydät persoonallisia kortteja ja sisustustuotteita.  Kivijalkapuodin rinnalle on avattu verkkokauppa, josta voit tilata tuotteita myös noudolla tai tuotteet postitetaan suoraan lahjansaajalle. 

Jyväs-Optiikka Varaa oma yksityisaika silmälasien valintaan
Antikvariaatti Lukuhetki. Sukella kirjaseikkailuun! Laadukkaita sarjakuvia ja kirjoja, joiden parissa viihtyy pitkään. KIRJAVA KULJETUS tuo myös kirjat vaikka kotiovelle saakka. 
Tikkiverstas. Juuri nyt on hyvä aika laittaa koti viihtyisäksi ja entisöidä vanhoja huonekaluja.
Taitoshop. Taidokkaita käsitöitä, oivaltavia sisustustuotteita, yksilöllisiä vaatteita. 
Artlo Taidetarvike. Monipuolinen valikoima tarvikkeita taiteen tekemiseen ja inspiroitumiseen. 
Wedding Garage. Morsiuspukuja, myös käytettyjä ja käyttämättömäksi jääneitä. Iso kokovalikoima. Sovitukset omalla ajanvarauksella. 
Pieni Kamari. Persoonallinen putiikki, jossa suuria elämyksiä pienille, pieniä yllätyksiä isoille.  
O.O.T.D. Kauniita vaatteita pluskokoisille naisille, myös Second Hand. 
Marjaana Niskanen. Elämän veikeyttä ja arjen kauneutta, ihania käsityödesignia.
Unwritten. Huippumerkkejä rentoon elämäntyyliin persoonallisella twistillä. Seuraa Instagramissa ja Facebookissa , valitse tuotteet ja tilaa tuotteet suoraan kotiin. 
Halonen Trendikkäitä tuotteita naisille, miehille ja lapsille. Verkkokaupasta tilatut tuotteet voit noutaa myymälän ovelta tai vaikka joustavasti kotiin saakka tuotuna. 
Ellin kirja & putiikki Viehättävä kivijalkakauppa täynnä ihania lahjoja kaiken ikäisille, pientä kivaa sisutukseen, kortit & kirjat, Jyväskylä-tuotteet. Seuraa somessa & tilaa tuotteita postitse tai torstain kotiinkuljetuksella.

Suurella sydämellä valmistettuja herkkuja myös kotiin

Ravintola Taikuri Herkullista katuruokaa suurella sydämellä. Tilaa annoksesi kotiin Woltilla. 
Miriam’s kahvila. Ihanat, suussa sulavat kakut ja leivonnaiset myös kotiin tuotuna.
Toivola. Tilaa herkut puhelimitse ja nouda kotiin. 
Ravintola Sohwi. Perinteikäs, rock-henkinen Sohwi tarjoilee hyviä makuja ennakkoluulottomalla otteella. Herkut kotiinkuljetuksella. 
Kalaliike Mäkinen Kalaherkkuja sushista silakkapihveihin, kraavikalasta sillileivoksiin. Kotiintoimitus keskustan alueella. Pirauta ja kuski tuo tuoreet herkut. 

Kauneutta ja hyvinvointia 

Luonnonlumo. Hoitola avoinna toistaiseksi normaalisti. Voit myös varata itsellesi oman yksityisen shopppailuhetken myymälään tai ostaa lahjakortin, joka on voimassa kokonaisen vuoden tästä eteenpäin. 
The White Room. Ekokampaamo. Avoinna sopimuksen mukaan. Lahjakortti voimassa vuoden ajan tästä eteenpäin. 
Kauneushoitola Maarit Hoidot sopimuksen mukaan. Laadukkaat kotihoitotuotteet jopa suoraan kotiovelle Jyväskylän kaupungin alueella. Myös postitukset ja Ärrä-paketit.  
Ihana Olohuone Hoitola avoinna sopimuksen mukaan. Tuotteiden kotiin toimitus sovittaessa Jyväskylän alueella. Lahjakortteja hoitoihin.  
Villielo Kampaamo suljettu, mutta ihanasta nettiputiikista löydät monipuolisesti vastuullista luonnonkosmetikkaa.
Prof Jyväskylä palvelee normaalisti ajanvarauksella. 
Hiushuone Korento palvelee sopimuksen mukaan. Kysy myös kätevää kotivärjäyspakettia. 
Parturi-kampaamo Step In palvelee normaalisti ajanvarauksella.