Uutta vuotta juhlitaan jälleen 31.12. Jyväskylässä Kirkkopuiston Paraatiaukiolla

Uusi vuosi 2020 otetaan vastaan kaikille avoimissa tapahtumissa Jyväskylän Kirkkopuiston Paraatiaukiolla tiistaina 31.12.2019. Lapsiperheiden uusivuosi -tapahtuma alkaa klo 17.00 ja uudenvuoden vastaanotto klo 23.30. Tapahtuma aiheuttaa muutoksia joukkoliikenteeseen. Keskustan alueella on ilotulitteiden käyttökielto, mutta Jyväskylän kaupunki järjestää Lutakonaukion rannanpuoleiseen päähän paikan omien rakettien ampumista varten.  

Lapsiperheiden uusivuosi -tapahtuma alkaa jo klo 17.00 

Lapsiperheiden uusivuosi -tapahtumassa klo 17-18 kuljetaan yhdessä Mimmi Lehmän ja Variksen kanssa kohti uutta vuotta ja uusia kujeita. Mimmi Lehmän ja Variksen takana on jyväskyläläinen ammattilaisten Teatteri Muru. Nämä sympaattiset ystävykset Mimmi Lehmä ja Varis laulattavat ja leikittävät lapsia ja haastattelevat kaupunginjohtaja Timo Koivistoa lasten kyselytunti -hetkessä. Jyväskylän seurakunta tarjoaa mehua ja piparia juhlaväelle. Kaupunginkirkko on avoinna 31.12. klo 16-19. Lämpimästi tervetuloa ottamaan lähtölaukaus kohti uutta vuotta koko perheen voimin. Tapahtuman järjestää Jyväskylän kaupunki yhteistyökumppaninaan Jyväskylän seurakunta. 

Aattoillan jumalanpalvelus 

Aattoillan jumalanpalvelus järjestetään Jyväskylän kaupunginkirkossa kello 23.00.  

Jyväskylän kaupungin uudenvuoden vastaanotto

Uudenvuoden vastaanotto alkaa Paraatiaukiolla tiistaina 31.12. klo 23.30. Musiikista vastaa energinen kansanmusiikkiyhtye Takapotku, joka nostattaa juhlatunnelmaa kohti uuttavuotta. Kansanmusiikkiyhtye Takapotku laittaa tanssijalan vipattamaan. Jyväskyläläinen Takapotku soittaa modernia kansanmusiikkia, sisältäen sekä perinteisiä kansansävelmiä omilla mausteilla, sovituksia tunnetuista hiteistä että omia sävellyksiäkin.  

Kaupunginjohtaja Timo Koivisto pitää uudenvuoden puheensa kaupungintalon parvekkeelta klo 23.45. Yhteislauluna lauletun Maamme-laulun jälkeen ilta huipentuu ilotulitukseen puolen yön aikaan.  Tapahtuman järjestäjä on Jyväskylän kaupunki.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Tervehdys Popperilta!

Hei!Olen Anu Rinkinen Popper design yrityksen luova sielu. Popper valmistaa uniikkeja tekstiilejä ja pienesineitä piirtäen ja maalaten luonnonmateriaaleille. Elämäniloiset tekstiilit toteutuvat valmismallistossa ja yhteistyössä asiakkaan

Lue lisää »

SEMINAARINMÄEN NUKKETEATTERIFESTIVAALI

Uusi tapahtuma tuo uutta suomalaista nykynukketeatteria Jyväskylään 9.-11.2.2023 Miksi kannattaa tulla nukketeatteriin? Tule ja koe vastaus itse. Ihka ensimmäistä kertaa järjestettävä Seminaarinmäen nukketeatterifestivaali tuo Jyväskylään

Lue lisää »