Yhen illan juttu on keskustan yritysten yhteinen tapahtuma, joka järjestetään pari kertaa vuodessa. Tämän vuoden ensimmäinen Yhen illan juttu on 12.4. Tapahtuman idea on, että yritykset järjestävät yhden illan ajan jotain kivaa ohjelmaa tai erikoistarjouksia omissa liikkeissään ja ravintoloissaan.

Kampanjan myötä saatat löytää itsellesi uusia yrityksiä, joihin haluat tutustua tarkemmin myös jatkossa. Vastaan voi tulla ravintola, putiikki tai palvelualan yritys, joka voi yllättää sinut palvelullaan tai valikoimallaan. Samalla voit nauttia kaupungin tunnelmallisesta sykkeestä ja monipuolisesta tarjonnasta.

MUKANA TAPAHTUMASSA:

Ravintola Sohwi:

Yhden illan juttu kahdelle: Pullo talon puna- tai valkoviiniä + etana- tai sienipannu 30 € (Norm. 40,50 €)

Tervetuloa nauttimaan jaetuista herkuista ystävän kanssa.

Tarjous voimassa vain 12.4.

Kulttuuritalo Villa Rana:

Ravintola Villa Ranassa klo 17 esiintyy Kuutamo, jyväskyläläinen indierockia-ja poppia soittava bändi, jonka kappaleet kertovat pienistä, suurista hetkistä ja tunteista tarttuvineen melodioineen ja koskettavineen sanoituksineen.

Ravintolassa myös mukavia after work -tarjouksia heti lounaan jälkeen klo 14 alkaen ihan sulkemisaikaan klo 19 saakka!

Lelukauppa Partanen:

Koko päivän kaikki -20%, kasvomaalausta sekä lahjakorttijahti klo 13-15

Halonen:

Kaikki naisten ja miesten normaalihintaiset kävelykengät ja tennarit -20%

Kytölän Kello ja Kulta:

Yhden Illan Onnenpyörä klo 15-18! Joka pyöritys voittaa. Lahjakortteja, korviksia, lompakoita, ym.

Paljon tarjouksia ympäri liikettä!

Kauppakeskus Tawast:

Fashion Unitin stailausnäytökset klo 16:30 ja 17:30 Tawastin pääkäytävällä. Näytöksessä mukana Change Lingerie, Lindex, Marimekko, Röd, Timanttiset ja Kekäle.

Marimekko:

Uutta raikkautta sisustukseen. Nyt Kivet-päiväpeite 99€ (ovh. 279€)

Kauniita siluetteja, harkittuja yksityiskohtia, vahvoja kuvioita ja raikkaita värejä. Tartu hetkeen ja tee kevätpäivitys niin vaatekaappiin kuin kotiin. 

Verso Bar & Kitchen:

Perjantaina 12.4. DJ Petri Jaakonaho rytmittää iltaa sielukkailla vinyylisävelillään!

Tule Verso Baariin tutustumaan Jaakonahon vinyylikokoelmaan ja viihtymään erilaisten jazz-, soul-, blues- ja funkteemojen parissa! Musiikin tahdittamana viihdytään alkuillasta klo 18:30 eteenpäin aina myöhäisiltaan klo 22 asti. Tule samalla tekemään edullisia löytöjä baariimme, jossa mahdollista tutustua tämän hetken viinivalikoiman lisäksi myös edellislistojen laatuviineihin!

Tervetuloa Verso baariin viihtymään!

Korustore:

Hopeiset ja teräksiset nilkkaketjut alkaen 7€. Voimassa vain 12.4.

Robert’s Coffee:

Suodatinkahvi (S) Tawastin liikkeissä ostoksen tehneille veloituksetta. Etu ostokuittia näyttämällä 12.4. vain Tawastin kahvilassa.

Kaupunginteatterin lippumyymälä:

Upea, kahden orkesterin konserttielämys koetaan torstaina 18.4. Paviljongissa, kun Gustav Mahlerin 9. sinfonia kuullaan Jyväskylän sinfonian sekä Kuopion kaupunginorkesterin esittämänä. Etuhintaiset liput tähän harvinaislaatuiseen konserttiin kampanjahintaan 19€/kpl (norm. 34€) vain perjantaina 12.4. Versonraitin lippumyymälästä. Max 2 etulippua/asiakas. Koodina ”Yhen illan Mahler”.

Jyväskylän kaupungin teatteri: ”Kaksi katsoo, yksi maksaa!” -etu saatavilla Versonraitin lippumyymälästä. Etu voimassa 13.4. saakka.

Timanttiset:

Kalevala-korut -20%. Tarjous voimassa 30.4. saakka. 

Lindex:

Tarjous 1. More -kanta-asiakastarjous: Kaikki naisten alusvaatteet ota 3 maksa 2. Tuotteista edullisin veloituksetta. Tarjous koskee normaalihintaisia tuotteita. Tarjous voimassa Tawastin Lindexillä 12.4.

Tarjous 2. More -kanta-asiakastarjous: Kaikki naistenvaatteet ja asusteet -25%, kun ostostesi summa on vähintään 20€. Tarjous koskee normaalihintaisia tuotteita. Tarjous voimassa Tawastin Lindexillä 12.4.

Tarjous 3. Extra-etuna 12.4. Kaikkiin yli 30€ ostoksii pieni yllätyslahja kaupan päälle. Voimassa vain Tawastin Lindexillä 12.4.

Röd & Håle:

Lävistykset 25€ + korun hinta. Voimassa vain 12.4. klo 16 alkaen. Liike avoinna niin kauan, kuin asiakkaita riittää. 

Change Lingerie:

Kaikki alusvaatesetit osta 2, maksa 1 Club Changen jäsenille.

Sukat ja sukkahousut: osta 3, maksa 2 tai osta 6, maksa 3 Club Change jäsenille. Tarjous koskee myös käyttäjätestin voittaneita Cora Shape Tights -muotoilevia sukkahousuja. 

Galleria LaFiaba: 

LaFiabassa on meneillään KYL SÄVYJÄ, JYVÄSKYLÄ! 22 taiteilijan yhteisnäyttely – Tervetuloa aistimaan taidetta! 

Potretti walk-in @aamunvärit maalaa pieniä akryylipikapotretteja (18x24cm) elävistä malleista. Potreteissa kestää n 1,5h ja väritoiveita saa esittää. Valmiin teoksen saat heti mukaasi. Potretin hinta on 50€. Samalla voit tutustua LaFiaban huhtikuun upeaan näyttelyyn.